123 456 7890

SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu valittiin Veikkausliigan toukokuun Kuukauden pelaajaksi. Samalla kuukauden joukkueeseen valittiin SJK:n puolustaja Cedric Gogoua ja keskikenttäpelaaja Richie Dorman.

SJK:sta mahtui kuukauden joukkueeseen peräti kolme pelaajaa, HJK:sta ja IFK Mariehamnista kaksi, muista seuroista yksi pelaaja. Kuukauden valmentajaksi valittiin RoPS:n Juha Malinen.

Parhaillaan joukkueen kanssa Maarianhaminassa, keskiviikkona pelattavaan IFK Mariehamn – SJK otteluun valmistautuva Aksalu on pelannut jo seitsemän nollapeliä tällä kaudella. Toukokuussa nollapelejä oli viisi. Koko toukokuussa SJK:n verkkoon ei myöskään tehty kuin kolme maalia, joten valinta on varsin ansaittu.

Cedric Gogoua on ollut niin ikään osa SJK:n tiivistä puolustusta, mutta sen lisäksi hän on syöttänyt kaksi maalia. Aiemmin puolustajana pelanneen, mutta nyt keskikentälle nostetun Richie Dormanin soolomaali KuPS:a vastaan valittiin mm. ISTV:n Pallokerho ohjelmassa alkukauden maaliksi ja sen lisäksi hän on järjestellyt maaleja muille.

Mihkel Aksalu on valittu myös Viron maajoukkueeseen, joka kohtaa Suomen harjoitusottelussa tiistaina 9.6. klo 19.00 Turun Veritas stadionilla.

Mihkel Aksalu (vas.), Cedric Gogoua (kesk.) ja Richie Dorman (oik.)

Veikkausliigan toukokuun joukkue:

Mihkel Aksalu (SJK)
Cedric Gogoua (SJK) Faith Obilor (RoPS) Jani Lyyski (MIFK) Ilari Äijälä (FC KTP)
Demba Savage (HJK) Moshtagh Yaghoubi (RoPS) Richie Dorman (SJK) Atomu Tanaka (HJK)
Pekka Sihvola (HIFK) Diego Assis (MIFK)

Kuukauden pelaaja: Mihkel Aksalu (SJK)
Kuukauden valmentaja: Juha Malinen (RoPS)