123 456 7890

SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu, on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen SJK:n kanssa. Jo tähän mennessä SJK:ssa uransa pisimmän jakson pelannut 32-vuotias Viron A-maajoukkueen ykkösmaalivahti, jatkaa sopimuksen mukaan nyt SJK:ssa aina kauden 2019 loppuun saakka.

Seinäjoelle kaudella 2013 tullut Aksalu, on pelannut SJK:ssa viidellä kaudella kaikki kilpailut huomioiden yhteensä 154 ottelua ja näistä peräti 67 ottelua hän on pitänyt maalinsa koskemattomana. Veikkausliigaa hän on pelannut SJK:n kanssa 113 ottelua ja viime sunnuntaina pelattu vierasottelu oli hänen 50. nollapeli Veikkausliigassa. Aksalu on kaikkien aikojen eniten otteluja SJK:ssa pelannut pelaaja ja hän on ollut takuumiehenä SJK:n kaikissa suurissa saavutuksissa. Koko SJK-väki on ylpeä kapteenistaan ja uudesta jatkosopimuksesta.

Tämä on meille tärkeä jatkosopimus ja meille on erittäin tärkeää saada seurana jatkuvuutta toimintaan pelaajistonkin osalta. Haluamme, että joukkue joka meillä on nyt, jatkaa myös ensi kaudella hyvin pitkälti samanlaisena ja siten voimme rakentaa tulevaisuutta, sanoo SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Myös Aksalu itse jatkaa erittäin mielellään Seinäjoella.

Olen todella tyytyväinen jatkosopimuksesta SJK:n kanssa. Tämä on ollut mahtavaa aikaa minulle. Olemme voittaneet liigan, saaneet mitaleita ja voittaneet cupin. Pelaajalle on kaikkein tärkeintä, että on mahdollisuus voittaa jotain, ja tämä on minulle sellainen paikka missä näin on. Uskon, että se on sitä myös jatkossa, kertoo Mihkel Aksalu.

Aksalun mietteitä voit kuunnella ja katsella lisää SJK TV:n haastattelusta. Hänen sopimuksensa myötä SJK:lla on kasassa jo 14 pelaajasopimusta kaudelle 2018.

SJK kohtaa torstaina Seinäjoen OmaSp Stadionilla Veikkausliigan huippuottelussa HJK:n. Ottelu alkaa klo 20:00 ja ennakkoliput ovat myynnissä SJK Shopissa sekä SJK:n verkkokaupassa. Kun ostat ennakkolippusi verkkokaupan kautta tai tulet otteluun SJK:n kausikortilla, olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Mihkel Aksalun nimikirjoituksella varustetut maalivahtihanskat. Arvonta suoritetaan 11.8. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.