123 456 7890

SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu ja laitapelaaja Gert Kams valittiin Viron A-maajoukkueeseen, joka kohtaa Ruotsin harjoituspelissä Tukholmassa torstaina 4.9. ja Slovenian Tallinassa maanantaina 8.9 pelattavassa EM-karsintaottelussa.

Koko SJK väki onnittelee kaksikkoa valinnoista.

Viron uusi ruotsalainen päävalmentaja Magnus Pehrsson saa SJK-kaksikon mukaan huippuvireessä. Mihkel Aksalu on tällä hetkellä maalivahtitilaston mukaan Veikkausliigan toisiksi paras maalivahti, loukkaantuneen HJK maalivahti Michael Trnesin jälkeen. Gert Kams puolestaan on esittänyt parissa viime ottelussa erinomaisia otteita laitahyökkääjän paikalla ja syöttänyt kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Normaalisti Viron ykkösmaalivahtina pelannut Sergei Pareiko on parhaillaan ilman seuraa ja onkin melko todennäköistä että Aksalu nappaa ykkösmaalivahdin paikan itselleen.

Mihkel Aksalu on pelannut aiemmin 12 ottelua Viron paidassa ja Gert Kams 34, onnistuen niissä maalinteossakin kahdesti.

Viron 23 pelaajan ryhmässä on mukana myös Veikkausliigassa KuPS:n riveissä pelaava hyökkääjä Ats Purje. Ensi sunnuntaina on siten mielenkiintoinen kohtaaminen kolmen Viron maajoukkuepelaajan kesken, kun SJK matkustaa KuPS:n vieraaksi Kuopioon. KuPS – SJK pelataan sunnuntaina 31.8. klo 18.30 ja miehet matkaavat maajoukkuekomennukselle suoraan ottelun jälkeen.

SJK-kaksikko palaa maajoukkuetauolta jälleen 9.9. ja on mukana SJK:n kotipelissä FC Lahtea vastaan 13.9.

Aksalu (vas.) ja Kams (oik.) matkaa jällleen Viron A-maajoukkueen mukaan.