123 456 7890

V KOMIA-turnauksessa Catalonia XI:n nimellä pelaava espanjalaispelaajista koottu haastajaryhmä on nyt lopullisesti selvillä ja Seinäjoelle saapuu viidentoista pelaajan ryhmä, jossa kaikilla pelaajilla on kokemusta La Liga seurojen reserveistä tai vähintään Espanjan Segunda Division B:n otteluista. Osalla on jopa La Liga otteluita takanaan.

Joukkue koostuu pelaajista jotka haluavat uralleen hieman uudenlaisen alun, ja he tulevat Suomeen antamaan näyttöjä suomalaisseuroille, sekä muille Pohjoismaiden alueilla toimiville kykyjenetsijöille.

Nuorimmat mukana olevat pelaajat ovat syntyneet vasta vuonna 1996 ja vanhimmat kokeneemman kaartin pelaajat ovat lähellä 30:ntä ikävuotta. Mukana on suurseurojen, kuten FC Barcelonan, Espanyolin ja Valencian kasvatteja, pelaajia jotka ovat pelanneet eri ikäkausimaajoukkueissa tai pelaavat niissä vielä tälläkin hetkellä. Osa edustaa myös Katalonian alueen epävirallista maajoukkuetta.

Barcelonan kasvatteja mukana on mm. maalivahti Alberto Montero Vega, joka tunnetaan taiteilijanimellä Montero, sekä nuori lupaava toppari Alberto Tavira. Näistä Tavira on SJK:ssa pelaavan Josun vanhoja akatemiakavereita La Masiasta.

Naapuriseura Epanyolissa puolestaan jalkapallokoulutuksensa ovat saaneet keskikenttäpelaajat Miquel Miki Martinez ja Angel Lari, sekä Ghanan U20 maajoukkueessakin pelaava laitapakki Alex Twene, joka kärsi aiemmin pahan loukkaantumisen ja oli ennen loukkaantumistaan Englannin jättiläisten kiinnostuksen kohteena. Nyt Espanjassa syntyneen ghanalaisvanhempien futislupaus on jälleen pelikunnossa ja etsimässä uutta seuraa itselleen.

Kaikkien nimekkäimmät pelaajat joukkueessa kenties ovatkin juuri maalivahti Montero, laitapakki Alex Twene sekä Miki Martinez, joilla kaikilla löytyy vyöltään La Liga kokemustakin.

Lisäksi Villarrealin kasvatti , keskikenttäpelaaja Miguel Luque, on pelannut sekä Atletico Madridin että FC Barcelonan reservijoukkueessa.

Joukkueen valmentajina toimii arvostettu Santiago Castillejo ja hänellä apunaan Javier Canas ja Alexis Zamorano, joilla kaikilla on kokemusta Katalonian liiton tehtävistä, sekä suurseurojen Barcelona ja Espanyol nuoriakatemioiden valmennuksesta.

SJK:ssa viime vuoden Ykkösen parhaana pelaajana palkittu Josu Currais on myös FC Barcelonan La Masian kasvatti ja hän pelannut myös Epanyolin reserveissä yhdessä Alex Twenen ja Angel Larin kanssa.

Catalonia XI Seinäjoella

Alberto Montero Vega synt. 1985, maalivahti.

Marc Rey Miguel, synt. 1992, maalivahti

Sergio Galera Vega, synt. 1983, oikea laitapakki

Alberto Tavira Molina, synt. 1994, toppari

Alejandro Piacentile Valderama, synt. 1992, toppari

Cesr Soriano Ferrero, synt. 1983, vasen laitapakki

Angel Lari Martinez, synt. 1993, keskikenttä

Hector Garcia Garrido, synt. 1992, oikea laituri

Miquel Miki Martinez Moya, synt. 1984, keskikenttä

Carlos Lopez Cano, synt. 1987, hyökkääjä

Miguel Angel Luque, synt. 1990, keskikenttä

Alexander Alex Twene, synt. 1995, vasen laituri

Ivan Gonzalez Alarco, synt. 1995, keskikenttä tai oikea laita

Jordi Julio Lasaosa Cano, synt. 1996, vasen laituri

Marcos San Jose Campos, synt. 1996, hyökkääjä

Pelaajaluettelo numeroineen tulossa SJK sivuille vielä myöhemmin.