123 456 7890

Ikäluokan hallitseva Suomen Mestari JJK , kaatoi SJK:n nuorella ryhmällä matkassa olleen U19 joukkueen lauantaina Keskuskentällä. Myös aiempi kohtaaminen SM-sarjassa joukkueiden kesken päättyi jyväskyläläisten voittoon.
SJK:n kokoonpanossa oli lauantaina kuitenkin useita nuoria pelimiehiä ja ensikertalaisia, jotka nyt saivat arvokasta kokemusta A-junioreiden mukana.

SJK U19 – JJK U19 0-3 (0-2)
0-1 15 min Janne Kuhmonen
0-2 45+1 min Eero Tamminen
0-3 90+2 min Aram Hasanzada

Ottelun ensimmäinen maali syntyi vartin pelin jälkeen ja se olikin upea maali, kova keskitys pilkun kohdalle ja siitä JJK:n maalitykki Janne Kuhmonen puski voimalla vasempaan yläkulmaan. SJK puolustus ei voinut kuin ihailla vahvaa suoritusta.

SJK kuitenkin puolusti muuten varsin kypsästi koko ensimmäisen puoliajan ja JJK ei tuon lisäksi varsinaisiin tekopaikkoihin päässyt

Semmoinen kuitenkin avautui vielä vapaapotkusta, kun puoliajan lopussa SJK pelaaja joutui rikkomaan keskialueen ja rangaistusalueen välissä. JJK:n Eero Tamminen laittoi siitä tuomitusta vaparista pallon komealla vedolla aivan riman alle ja taukovihellys saatiin heti maalin jälkeen.

Toisella puoliajalla SJK:n pelaajia jouduttiin vaihtamaan pikkukolhujen vuoksi useampia ja lopulta viimeinen vaihtokin jouduttiin suorittamaan jo 70 minuutin kohdalla. Ja Murphyn laki tietenkin iski heti muutaman minuutin jälkeen ja hyvin puolustuksessa pelannut Joona Ala-Hukkala loukkasi hieman aiemminkin kolhuista kärsinyttä polveaan. Mies otettiin sivuun varmuuden vuoksi ja niin SJK pelasi viimeisen kymmenen minuuttia yhden miehen vajaalla.

Tuomarin antamalla lisäajalla nähtiin sitten vielä JJK:n kolmas maali.
Aram Hasanzada teki siinä melkoisen soolosuorituksen, puikkelehtien SJK puolustuksen läpi ja hän tsippasi pallon yli Paavo Valakarin.

Tappiosta huolimatta hyvää oli että nuoret kaverit saivat nyt paljon peliaikaa ja nähtiin monta debytanttiakin kentällä. Olen oikein tyytyväinen poikien tekemiseen. Vastustaja oli parempi, vahva ja taitava joukkue, mutta siitä huolimatta me pystyttiin pitämäään palloa pitkiäkin aikoja ja pyörittämäänkin peliä keskialueella. Varsinkin meidän puolustaminen oli hyvää, kommentoi valmentaja Jorma Tuohisaari ottelua.

Ei kuitenkaan pystytty luomaan kunnollisia maalipaikkoja, joten siihen loppui meidän paukut, jatkaa Tuohisaari.

Pelissä oli tarkoituksella paljon B-junnuja mukana, jotka saivat äärimmäisen tärkeää kokemusta. Pojat myös pärjäsivät mielestäni kentällä mainiosti ja jos vaihtoja olisi mahdollista tehdä enemmän, niin olisin mielelläni vaihtanut heidät kaikki mukaan, päättää Tuohisaari.

Seuraava ottelu SJK U19 joukkueella on ensi lauantaina 3.8. jolloin matkustetaan Ouluun ja kohdataan paikallinen OLS.

SJK U19: Paavo Valakari, Tuomas Rintamäki, Joona Ala-Hukkala, Panu Leppä (68′ Matias Kangas), Aleksi Leppänen, Arttu Aromaa, Janne Tuohisaari (65′ Valtteri Leppänen), Antti Palomäki, Jaakko Vihanta (56′ Tuukka Hiltunen), Elias Ahde, Genc Temaj (53′ Matti Rajala)

Penkillä: Iiro Kiviluoma, Nicolas Kotamäki ja Konsta Rintala