123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhosta kertova videosarja Meidän Kerho vie tulevan kauden aikana katsojat SJK:n kulissien taakse. Luvassa on kahdeksan jaksoa Veikkausliiga-organisaation ja sen taustalla toimivan SJK-konsernin arjesta, sieltä mihin kamerat eivät normaalisti pääse. Kauden aikana katsojat pääsevät tutustumaan urheilupuolen ohella muun muassa OmaSp Stadionin kulisseihin, SJK-junioreiden seurayhteistyöhön ja kesän konserttien järjestelyihin. Sarjaa kuvataan läpi kauden ja jaksot ovat katsottavissa SJK:n YouTube-kanavalta.

Ensimmäinen jakso kantaa nimeä ”Ei oikotietä” ja sen kautta katsojille avataan muun muassa pelaajapolun merkitystä SJK:n edustusjoukkueen takana. Haastatteluvuorossa ovat päävalmentaja Jani Honkavaaran ohella SJK-konsernin toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki sekä SJK Akatemian johtaja ja seuran pelaajakehityksestä vastaava Brian Page.

Ajatus kulissien taakse sukeltavalle videosarjalle syntyi viime vuoden lopussa tulevan kauden markkinointia suunnitellessamme. Tulevan kauden yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on kertoa ihmisille entistä selkeämmin se, mitä slogan Meidän Kerho pitää käytännössä sisällään. Sarjan käsikirjoitus, kuvaus ja tuotanto on oman markkinointiryhmämme käsialaa, joten tämä mahdollistaa kameran viemisen todella lähelle joukkuetta ja konsernin työntekijöitä – heidän päivittäisessä arjessaan, kertoo SJK:n markkinointijohtaja Jussi Kankaanpää.

Yksi merkittävimmistä idean taustalla vaikuttaneista tekijöistä oli se, että SJK näyttäytyy ulkopuolisille usein pelkästään Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueemme kautta. Konsernimme palveluksessa toimii kuitenkin myös kymmeniä muita ihmisiä, jotka antavat joka päivä panoksensa seuran kehittymisen eteen. Tulevan kauden aikana kamerat tulevat seuraamaan myös päivittäistä työntekoaan, Kankaanpää jatkaa.

Ensimmäisen jakson keskiössä on urheilupuoli ja erityisesti SJK:n pelaajapolku, jonka kehittäminen on ollut viime vuosien ajan yksi konsernimme strategian kulmakivistä. Tulevissa jaksoissa siirrymme hiljalleen Wallsport Areenalta OmaSp Stadionille, jossa pelataan tulevalla kaudella Veikkausliigan ohella Miesten Ykköstä ja järjestetään muun muassa kaksi stadionkonserttia, päättää Kankaanpää.

Katso alta sarjan ensimmäisen jakson teaser. Ensimmäinen jakso katsottavissa SJK:n YouTube-kanavalta myöhemmin tällä viikolla.