123 456 7890

“Meidän Kerho on yhteisö, jonka jäsenet ovat kulkeneet yhdessä läpi seuramme nuoren historian.

Te kannattajat olette seisoneet takanamme niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Sen vuoksi tunnemme olomme joka päivä etuoikeutetuksi – Myös silloin, kun eteemme tulee odottamattomia haasteita.

Tällä hetkellä maailmaa koettelee poikkeuksellinen tilanne, joka koskettaa myös meidän yhteisöämme. Koronavirus vaikuttaa väistämättä myös seuramme jokapäiväiseen toimintaan. Epävarmuuden keskellä emme voi muuta kuin luottaa yhdessä tulevaan. Lupaamme tehdä kaikkemme sen eteen, että olemme valmiina taistelemaan seuramme värien puolesta heti kun kentät aukeavat.

Hankkimalla SJK:n tai SJK Akatemian kausikortin voit osoittaa tukesi Meidän kaikkien yhteiselle Kerholle, ja samalla varmistat paikkasi katsomosta heti kun ne aukeavat.

Sinulle, joka olet jo hankkinut kausikorttisi, haluan välittää henkilökohtaiset kiitokseni. Te kannattajat olette selkärankamme, joten pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta. Muistakaa ohjeistukset ja olkaa huolellisia arjen hygieniassa. Niin mekin teemme.”

– Mehmet Hetemaj #58

200 ensimmäistä maalis-toukokuussa kausikortin tilannutta voivat kauden aikana tilausvahvistusta vastaan noutaa SJK Shopista Mehmet Hetemaj’n signeeraaman ”Meidän Kerho”-paidan. Kaikki kausikortit myynnissä Lippu.fi -kanavissa ja myyntipisteissä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.