123 456 7890

SJK:n kapteeni ja seuralegendaksi noussut Mehmet Hetemaj aloittaa SJK:ssa jo kahdeksannen kautensa. Hän on ollut mukana voittamassa SJK:n kanssa Suomen mestaruutta, Suomen Cupia ja kahta pronssimitalia. Hetemaj onkin kotiutunut Seinäjoelle erinomaisesti perheineen, ja myös Seinäjoki on ottanut heidät omakseen.

Hetemaj oli vieraana SJK:n InstaLIVE-lähetyksessä perjantaina 11.2., ja koska lähetyksestä tuli niin erinomainen tunnin juttelu hänen urastaan, tulevaisuuden suunnitelmista sekä hauskoista tilanteista, on parempi jakaa kokonaisuudessaan lähetys vahvalla katselusuosituksella. Lähetyksen juonsi SJK:n kuuluttajana toimiva Arttu Seppälä, joka on itse entinen SJK-pelaaja, ja pelasi samoissa poikamaajoukkeissa Hetemaj’n kanssa. Siten kaksikko paljastaa mukavia muistoja myös yhteisestä historiastaan. Lähetyksestä selviää myös muun muassa Hetemaj’n laulutaidot sekä tehdään lupaus alkavan kauden varalle.

Koko lähetyksen voi katsoa tallenteena SJK:n Instagram kanavalta alta. Se ei vaadi kirjautumista tai omaa Instagram tiliä. Ota kuitenkin SJK:n Instagram seurantaan, jotta näet myös tulevat viikottaiset InstaLIVE-lähetykset sekä paljon muita haastatteluita, videoita ja juttuja. SJK löytyy nykyään myös TikTokista, minne tulee niin ikään paljon hauskoja videoita SJK:n joukkueen sisäpiiristä. Pidemmät haastattelut, Meidän Kerho- ja Behind the Scenes-ohjelmasarjat sekä ottelukoosteet, löydät puolestaan SJK:n YouTube-kanavalta.