123 456 7890

SJK:ta kaudesta 2015 alkaen edustanut keskikenttäpelaaja ja joukkueen kapteeni Mehmet Hetemaj, on allekirjoittanut SJK:n kanssa jatkosopimuksen.

31-vuotias SJK-kapteeni on syntynyt Kosovossa, mutta muuttanut jo lapsena perheensä kanssa Suomeen. Hän on edustanut Suomea maajoukkueessa ja pelannut urallaan ammattilaisena Suomen lisäksi Italian ja Kreikan sarjoissa. Hän on voittanut SJK-paidassa muun muassa Suomen mestaruuden ja Suomen cupin.

Olen ollut täällä jo pitkään ja tänä aikana tämä seura on tullut minulle kokoajan läheisemmäksi. Tuntuu, että tämä on jo niin paljon mun koko identiteettiä, Seinäjoki ja SJK. Kaikki se mikä on tässä ympärillä. Mulla on hyvä olla täällä, perheelläni on hyvä olla täällä ja minulla on kaksi poikaa syntynyt Seinäjoella. En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee minulle näin rakas kuin tämä minulle on. Ja pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura, kertoo SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj.

Ja nyt se sitten näyttää siltä. Uskon ainakin itse, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni, ainakin pääsarjassa. Ja olen todella iloinen siitä. Mulle tämä oli oikeastaan täysin selvä juttu, kun tänä aikana täällä olen kieltäytynyt kaikista muista tarjouksista, Hetemaj jatkaa.

SJK:n kannattajien keskuudessa Hetemaj on erittäin arvostettu ja hän on voittanut kannattajien vuoden pelaaja palkinnon kaudella 2017. Otteluita SJK:ssa on yhteensä 143 ja niissä hän onnistunut maalinteossa 17 kertaa.

Se tekee minut entistä iloisemmaksi, kun tiedän miten paljon fanit ja ihmiset tässä kaupungissa arvostavat sekä tulevat juttelemaan kaupungillakin. Tunne on kyllä molemminpuolinen, kiittelee Hetemaj.

Viime vuosina ei ole tullut menestystä, mutta en ole yhtään epäileväinen tai huolissani siitä, etteikö me saataisi taas tulevaisuudessa asioita toimimaan. Tiedän kuinka paljon täällä tehdään taustalla töitä sen eteen ja asioita tehdään juuri kuten niitä pitääkin tehdä. Se on vain enää pienistä asioista kiinni, että tämä kierre loppuu ja mennään taas sinne hyvällä polulle. Olen aivan varma siitä, että menemme nyt hyvään suuntaan, ja pystymme nopeastikin nousemaan takaisin sinne minne tämä seura ja nämä fanit kuuluu, päättää Hetemaj.

SJK:n päävalmentaja Brian Page liittyi seuraan vain vuosi Hetemaj’n jälkeen ja kaksikko on työskennellyt yhdessä siitä lähtien, vaikka Pagen rooli on välillä seurassa vaihtunut.

Se, että pelaaja tuolla kokemuksella ja laatutasolla saadaan jatkamaan uraansa täällä, on mielestäni valtavan iso juttu. Tämä mielestäni osoittaa sen, että haluamme rakentaa täällä asiat takaisin johonkin erityiseen. Hetemaj on ehdottomasti suuri osa sitä, sanoo SJK:n päävalmentaja Brian Page.

Itselleni valmentajana, on myös todella iso asia saada hänen tasoinen pelaaja pidettyä joukkueessa. Se on iso asia joukkueen lisäksi myös koko seuralle, Page korostaa.

Muistan kun tulin seuraan, ajattelin heti Hetemaj’n nähdessäni, että tämä kaveri todella osaa pelata. Hän on johtaja, oikealla tavalla kentällä aggressiivinen ja sinut pallon kanssa. Hänen kanssaan työskentely on ollut nautinto. Hän on silkkaa laatua niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Toivon, että yhteistyömme jatkuu mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, päättää Page.

SJK kohtaa perjantaina 13.9. Veikkausliigassa VPS:n. Ottelu alkaa OmaSp Stadionilla klo 18:30 ja ennakkoliput siihen on myynnissä SJK:n verkkokaupassa sekä SJK Shopissa. Ennakko otteluun luettavissa SJK:n nettisivuilla.