123 456 7890

SJK ja oma kasvatti sekä Suomen U21-maajoukkueen puolustaja Matias Vainionpää, ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimus korvaa aiemmin marraskuussa 2020 käytetyn sopimusoption kaudesta 2021. Uusi sopimus on muotoa 2+1 ja pitää Vainionpään Seinäjoella mahdollisesti aina kauden 2023 loppuun saakka. 19-vuotiaan Vainionpään tavoitteet ovat kuitenkin maailmalla ja Suomen maajoukkueessa.

Iso tavoitteeni on jatkaa kehittymistä entisestään. Tällä hetkellä olen kuitenkin todella iloinen, että seura luottaa minuun, ja tämä on mahtava välipalkinto siitä kovasta työstä, mitä on tehty. Upeinta tässä on se, että saan jatkaa pelaamista rakastamassani seurassa, kommentoi Matias Vainionpää. 

Kaudella 2020 SJK:n edustusjoukkueessa Veikkausliigassa debytoinut Vainionpää on syntynyt Seinäjoella ja edustanut SJK:ta sekä sen edeltäjä TP-Seinäjokea koko uransa ajan. Hän on SJK:n jalkapallolukion oppilas, ja nousi mukaan Suomen U21-maajoukkueeseen viime vuonna, pelaten neljässä EM-karsintaottelussa. Tänä talvena Vainionpää on pelannut Suomen Cupissa kaikissa neljässä ottelussa ja viime kaudella Veikkausliigassa, Vainionpää pelasi yhteensä 15 ottelua.

Olemme aina iloisia siitä, kun oma kasvattimme menestyy. On kuitenkin hyvä muistaa, varsinkin “Masan” tapauksessa, kuinka paljon työtä Masa on tehnyt päästäkseen tähän pisteeseen. Ja työtä nimenomaan omalla ajallaan. Hän on erinomainen esimerkki jokaiselle akatemiapelaajalle ja akatemiasta haaveilevalle pelaajalle siitä, että parasta lahjakkuutta on halu harjoitella. Ja jokainen seuramme valmentaja, joka on Masaa matkan varrella valmentanut, on varmasti iloinen hänen puolestaan, koska tietävät sen valtavan työmäärän taustalla, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Matias on ansainnut uuden sopimuksen, noustuaan edustusjoukkueen ja Suomen U21-maajoukkueen kokoonpanoon viime kaudella. Olemme erittäin ylpeitä näistä askeleista, joita hän on ottanut. Samalla olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistä matkaamme sekä autta häntä kehittymään entistä pidemmälle urallaan, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Vainionpää sai kutsun myös maaliskuun lopussa pidettävällä Suomen U21-maajoukkueen leirille Eerikkilään. Samalle leirille lähtee SJK:sta myös keskikenttäpelaaja Daniel Håkans. SJK onnittelee kaksikkoa valinnoista.

SJK pelaa ensi sunnuntaina harjoitusottelun IFK Mariehamnia vastaan, ja ottelu alkaa klo 12:00. Vielä ei ole tiedossa, että pelataanko ottelu Wallsportilla vaiko OmaSp Stadionilla. Tämä vaikuttaa myös ottelun mahdolliseen livestreamiin. Suomen Cupissa SJK kohtaa puolivälierissä FC Interin. Ottelu pelataan Turussa ja alustavasti se on merkitty pelattavaksi lauantaina 20.3. Löydät päivitetyt tiedot aina SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

Veikkausliiga alkaa 10.4. ja SJK:n kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa. Epstorille on avattu SJK Outlet -myymälä, jonka valikoimaan kuuluvat mm. fanituotteet sekä joukkueen käyttöön varatut Adidaksen laadukkaat vaatteet, joita ei ole ollut myynnissä aiemmin.