123 456 7890

Suomen maajoukkueessa debyyttinsä tänä talvena tehnyt 20-vuotias Matej Hradecky, on solminut SJK:n kanssa kahden vuoden sopimuksen. Keskikenttäpelaajan sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2018.

Suomen nuorten U21-maajoukkueen vakionimi ja viime kaudella TPS:ssä kapteeninnauhaa kantanut Hradecky, on ollut viime viikot SJK:n mukana Liigacupissa sekä pelaamassa harjoitusottelussa Norjassa Aalesunds FK:ta vastaan.

Tosi hieno kirjoittaa sopimus mestariseuran kanssa. Seurasta on jäänyt todella hyvä kuva. Kaikki hoidetaan ammattimaisesti ja joukkue on ottanut minut hyvin rinkiin mukaan. Tavoite on auttaa SJK uuteen mestaruuteen tällä kaudella, kommentoi Matej Hradecky.

Myös SJK:n päävalmentaja on tyytyväinen uuteen pelaajaan.

Hyvässä iässä oleva pelaaja, joka on tottunut kantamaan vastuuta. Kahdensuunnan moderni keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan puolustavassa sekä hyökkäävässä roolissa, arvioi Simo Valakari uutta valmennettavaansa.

Hradecky liittyy SJK:n harjoitusvahvuuteen välittömästi ja on mukana, kun SJK pelaa harjoitusottelun ensi lauantaina Pietarsaaren FF Jaroa vastaan. Ottelu pelataan Pietarsaaren Tellushallissa alkaen klo 15.30. YLE Areena lähettää ottelun suorana lähetyksenä netissä ja pääset katsomaan lähetystä tästä linkistä. Ottelu näkyy suorana myös ulkomailla.

Hradecky on ollut SJK:n mukana jo neljässä ottelussa.

Matej Hradecky

Ensi huhtikuussa 21 vuotta täyttävä Matej Hradecky on syntynyt Turussa, Slovakiasta lähtöisin olevaan urheilijaperheeseen ja hän on edustanut tähänastisen uransa ainoastaan Turun Palloseuraa. Hän debytoi TPS:n paidassa Veikkausliigassa kaudella 2012 ja kantoi viime kaudella Ykkösessä TPS:n kapteeninnauhaa.

Pelipaikka löytyy keskikentän keskeltä, tarvittaessa hyökkäävässä tai puolustavassa roolissa. Pituutta Hradeckylla on 193 senttiä, joten hän tuo keskikentälle myös rutkasti ulottuvuutta.

Hradecky teki debyyttinsä Suomen maajoukkueessa tammikuussa 2016 Arabiermiraateissa Islantia vastaan. Ennen sitä hän on edustanut Suomen U21-maajoukkuetta kahdeksassa pelissä ja nuorempia maajoukkueita 20 pelissä.

Matej on lähtöisin todellisesta huippu-urheilijaperheestä, sillä hänen isänsä Vlado on entinen ammattilaislentopalloilija, joka pelasi pitkän uran Tsekkoslovakiassa ja muutti myöhemmin perheineen Suomeen. Matej›n kaksi vanhempaa veljeä, Lukas ja Tomas, ovat molemmat jalkapalloammattilaisia, Lukas on Suomen A-maajoukkkueen ykkösmaalivahti ja pelaa Saksan pääsarjassa Eintracht Frankfurtissa. Tomas pelasi viime kaudella Rovaniemen Palloseuran keskikentällä ja siirtyi tammikuussa Tshekin pääsarjaan, Bohemians Prahan riveihin.

Matej Hradeckyn sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2017 loppuun ja siinä on optio kaudesta 2018.