123 456 7890

Martonen mielellään Seinäjoelle

Kerholle yllättävän treenimatsisauman tarjonneen JJK:n vastuuvalmentaja Kari Martonen oli todella tyytyväinen mahdollisuuteen palata Seinäjoelle.

– Todella hieno asia, että matsi järjestyi näin nopealla aikataululla. Meidän piti pelata Mikkelissä Warkaus JK:n kanssa, mutta siellä kenttä on jäässä, eikä ole mitään mieltä pelata sellaisella alustalla, valotti “Martsi” ottelun taustoja.

JJK tulee Seinäjoelle varsin nuorella joukkueella, jossa mukana on pari testipelaajaa.

– Meillä on testissä Johannes Laaksonen ja Kim Palosaari. Sen lisäksi joukkueessa tulee olemaan paljon viime kaudella A-junioreissa pelanneita kavereita. Haluan nähdä heidät pelissä, jossa on numerot selässä, tuomarit ja hyvätasoinen vastustaja, luetteli Martonen syitä ottelulle.

Laaksonen pelasi viime kaudella Kerhoa vastaan Suomen Cupissa FC KooTeePeen kanssa ja Palosaari on tuttu mies niin Aki Sipilälle kuin testimies Janne Hosiollekin, sillä hän on Kokkolan Pallo-Veikkojen kasvatti.

Ei Wallsport Areena ihan vieras paikka jyväskyläläisillekään ole, sillä viime kevättalvella JJK ja Kuopion Palloseura pelasivat erittäin vaiherikkaan ja värikkään liigacupin ottelun Seinäjoella.

– Olosuhteet ovat todellakin hienot. Halli on erittäin hyvä ja toimiva, koska tarjolla on punttisalikin. Tärkeintä on kuitenkin se, että alusta on hyvä ja sitä se Wallsportissa on, kehui Martonen huomisen ottelun pelipaikkaa.

– Suorastaan kateeksi käy. Tekisi mieli pakata johtajat bussiin ja tuoda heidät katsomaan teidän olosuhteitanne, naurahti Martonen puhuttaessa hallista.

– On se vain aika mielenkiintoista, että meille rakennettiin hieno ja laadukas tekonurmi, jossa on lämmitys, mutta sitä ei ole mahdollista käyttää, koska lämmittäminen on liian kallista. En minä moiti ollenkaan pikkupakkasessa treenaamista. Se menee ihan hyvin kymmeneen pakkasasteeseen, mutta jos alusta on jäässä, siellä ei tule kuin loukkaantumisia, Martonen harmitteli.

Huomisen lisäksi JJK on tulossa ainakin kertaalleen Seinäjoelle vielä kuluvan talven aikana, sillä Martosen suojatit kohtaavat III KOMIA -turnauksessa virolaisen FC Floran pelaten myös yhden liigacupin otteluistaan turnauksen aikana Seinäjoella.

– Mahdollisesti yritämme järjestää toisenkin liigacupin ottelun Seinäjoelle tammikuussa, mutta katsotaan, onnistuuko, vihjaili Martonen.

Ensi kaudella Veikkausliigassa pronssia viime kaudella napannut JJK pelaa ensi k audella myös Euroopan kentillä. Joukkueen rakentaminen on kuitenkin vielä hiukan vaiheessa.

– Meiltä lähti viisi kokeneempaa runkopelaajaa. Me tarvitsemme mielellään ainakin kolme vahvistusta ulkopuolelta. Saattaa olla, että päätökset niistä menevät kuitenkin tammi-helmikuulle, vaikka koko ajan me tietenkin kartoitamme tilannetta ja potentiaalisia pelaajia, Martonen valotti seuran tilannetta.

Matsi Kerhon ja pronssijoukkue JJK:n välillä alkaa klo 15.00 Wallsport Areenassa.