123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho käyttää keskikentän ankkurin Markus Arsalon sopimuksessa olleen jatko-option, joka tekee 22-vuotiaasta SJK-pelaajan myös kausille 2025 ja 2026. Tampereella syntynyt, mutta juniori-ikäisenä Turkuun muuttanut Arsalo siirtyi Seinäjoelle FC Interistä joulukuussa 2022. Kaudella 2023 Arsalo pelasi SJK Akatemiassa, mutta nousi täksi kaudeksi tärkeäksi pelaajaksi Veikkausliigajoukkueen keskikentälle.

–On hienoa että seura on henkilökohtaisesti hieman heikommin sujuneen viime kauden jälkeen luottanut muhun tällä kaudella ja olen saanun peliaikaa ja voinut lunastaa paikkani pelaavasta kokoonpanosta tällä kaudella. Olen saanut käännettyä haasteeni voitoksi ja peli on kulkenut. En pelaisi Suomessa missään muualla kuin SJK:ssa, jos valita saa, ja siltä kantilta katsoen ihan mahtavaa että saa jatkaa täällä, kommentoi Arsalo.

Arsalon tavoitteet ovat ulkomailla.

–Tähtäimeni on edelleen maailman huipulla ja haluan päästä tulevaisuudessa niin pitkälle kuin mahdollista. Suomessa on hienoa pelata mutta nälkä kasvaa syödessä, kertoo keskikenttäpelaaja.

Arsalon otteita saadaan luultavasti fanittaa OmaSp Stadionilla jälleen ensi viikon lauantaina, kun Kerho pelaa kauden tärkeimmän ottelunsa eli Eurolopputurnausfinaalin toisen osaottelun, jossa ratkeaa, pelataanko Seinäjoella ensi kesänä jälleen europelejä. Liput matsiin myy Ticketmaster. Ottelun jälkeen tiedossa on myös kauden 2024 päätöstilaisuus. Ota kaverisi mukaan ja lähde viettämään kauden viimeinen futispäivä ja -ilta Seinäjoen Jalkapallokerhon kotipesään!