123 456 7890

U21-maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen on joutunut tekemään kolme muutosta maaotteluun Itävaltaa ja EM-karsinta-avaukseen Färsaaria vastaan nimeämäänsä ryhmään.

Kautosen alun perin nimeämästä joukkueesta Fredrik Jensen nimettiin viikonloppuna A-maajoukkueeseen tuleviin MM-karsintaotteluihin. Lisäksi Mikael Soisalo ja Leo Väisänen ovat sivussa ainakin Itävalta-ottelusta.

Kolmikon tilalle Kautonen on nimennyt SJK-kaksikon Joonas SundmanObed Malolo sekä VPS:n Joonas Vahteran.

20-vuotias Obed Malolo teki debyyttinsä U21-maajoukkueessa jo tämän vuoden kesäkuussa. 19-vuotiaan Joonas Sundmanin kutsu on uran ensimmäinen. Molemmilla on kuitenkin useita poikamaajoukkueiden pelejä vyöllään.

Myös SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu on Viron A-maajoukkueen mukana MM-karsinnoissa maajoukkuetauon aikana. Normaalisti Andorran maajoukkueessa mukana oleva Marc Vales on pelikiellossa maansa ensimmäisessä MM-karsintaottelussa, eikä siksi ole mukana joukkueessa. Hän on myös loukkaantuneena parhaillaan, mutta jos hän kuntoutuu, voi hän pelata Andorran toisessa MM-karsintaottelussa.

Koko SJK-väki onnittelee pelaajiaan valinnoista lämpimästi ja toivottaa onnea peleihin.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan EM-karsinnan kenraaliharjoituksessaan perjantaina 1.9. Hartbergissa. Ottelu alkaa kello 21.20 Suomen aikaa. EM-karsinta-avauksessa tiistaina 5.9. Pikkuhuuhkajien vieraaksi saapuu Färsaaret. EM-karsintaottelu pelataan Lahden stadionilla ja se alkaa kello 19.00.