123 456 7890

Maksimov Kerhon mukana
Virolainen Oleg Maksimov liittyi Kerhon harjoitusvahvuuteen maanantaina. Maksimov on 24-vuotias keskikenttäpelaaja, joka pelasi alkukauden talousvaikeuksiin joutuneen latvialaisen pääsarjajoukkue Jauniba Rigan väreissä. Maksimov pystyy tarvittaessa pelaamaan myös oikeana pakkina.

Maksimov on aikaisemmin edustanut Suomessa Ykkösen Kokkolan Pallo-Veikkoja ja Kauhajoen Karhua kaudella 2007, Kakkosen JBK:ta 2006 ja Kauhajoen Karhua Kolmosessa 2005 FC Levadian lisäksi.

Sen lisäksi 180 cm pitkä Maksimov on nähty Trans Narvan väreissä Viron pääsarjassa 2008 ja tallinnalaisen FC Levadian väreissä 2004.

Maksimovilla on kokemusta myös Eurocupeista FC Levadian ja Trans Narvan väreissä, sekä 12 poikien maaottelua Viron asussa U17-19 ikäluokissa.

– Olen seurannut SJK:n tekemistä ja tapahtumia paljon netin kautta. Kauhajoen Karhun Tuomo Vesala auttoi minua, että pääsin tänne näytille, kertoo hyvin suomea puhuva Maksimov.

– Seura on iso ja vaikuttaa hyvältä. Sillä on tavoitteita ja olosuhteet ovat erinomaiset. Tiedän myös, että Tomi Kärkkäinen on hyvä valmentaja, luettelee Maksimov syitä halulleen tulle Seinäjoelle.

– Haluan pelata hyvässä seurassa, joka tavoittelee nousua Ykköseen. Mielestäni SJK on sellainen, vaikka nousu ei tällä kaudella olekaan mahdollinen, lisää Maksimov.

Maksimovin pelilupa-asiat ovat myös kunnossa ja hän on tarpeen vaatiessa käytettävissä ensi sunnuntaina Iisalmessa PK-37:aa vastaan.