123 456 7890

BUSSIMATKA ON LOPPUUNMYYTY – LIPPUJA SAA TICKETMASTERSIN KAUTTA EDELLEEN FINAALIIN

SJK pelaa historiansa ensimmäistä kertaa Suomen Cupin finaalissa lauantaina 24.9. Finaalissa se kohtaa HJK:n ja ottelu alkaa klo 15.30 Tampereen Ratinan stadionilla. SJK ja Härmän Liikenne järjestävät Seinäjoelta peliin kaikille avoimet bussikuljetukset.

Matka- ja ottelulippupaketti on todella edullisesti vain 25 euroa. Matka maksetaan varaamalla paikat viimeistään maanantaihin 19.9. mennessä SJK:n verkkokaupan kautta: Suomen Cupin Finaalireissu

Maanantain jälkeen liput pitää ostaa Ticketmasterin kautta normaaliin hintaan. Normaalihinta ilman matkoja on 20 euroa. Busseihin ei oteta enää varauksia maanantaipäivän jälkeen.

Alustavasti matkaan on varattu neljä bussia ja tällä hetkellä on jo lähdössä kahden bussin verran ihmisiä. Tilaa on siten vielä. Kannattaa silti olla nopea, jotta saa paikat varmasti.

SJK-kannattajien bussit ajetaan Ratinan stadionille Tampereen Valtatien porttien kautta ja bussit parkkeerataan aurinkokatsomon taakse. Siellä kannattajat ottaa vastaan järjestysmiehet ja sieltä kävellään päädyn kautta Ratinan stadionin pääkatsomoon. Pääkatsomossa SJK-kannattajat sijoitetaan katsomon osan A1 vasempaan laitaan. Päädyssä on SJK kannattajille myös kaikki omat palvelut anniskelualueineen. Omilla kyydeillä paikalle tulevat voivat ostaa normaalilipun SJK kannattajien viereen A1 katsomoon.

SJK-kannattajien paikka on tässä kuvassa oikeassa laidassa, katteen alla.

HJK-kannattajat sijoitetaan pääkatsomon oikeaan laitaan, katsomon osaan A4 ja heidän sisäänkulkunsa on Laukontorin kautta, Tammerkosken ylittävää siltaa pitkin.

Bussit lähtevät matkaan Seinäjoelta lauantaina klo 12.00 OmaSp Stadionin Tapahtumatorilta ja Tampereella ollaan siten hyvissä ajoin, noin klo 14.30 mennessä. Paluubussit lähtevät takaisin Seinäjoelle klo 18.00. Mahdollisen jatko-ottelun tai rangaistuspotkukilpailun sattuessa, matkaan lähdetään noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen. Kaikki aikataulun mukaisesti SJK:n kautta matka- ja ottelulipun varanneet, saavat bussiin astuessaan Ticketmasterin pääsylipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluun. Matkan varauksen yhdeydessä nimi tallennetaan lähtijälistaan, eikä varsinaista lippua saa ennen kuin nousee bussiin.

SJK – HJK Suomen Cupin finaali, lauantaina 24.9. klo 15.30 Tampereen Ratinan Stadionilla.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon!