123 456 7890

SJK on jatkanut maalivahti Jere Koposen ja maalivahtivalmentaja Jori Särkän sopimuksia vuodella. Jo aiemmin kesällä uutisoitiin maalivahti Mihkel Aksalun kahden vuoden jatkosopimuksesta ja nuori Paavo Valakari teki kolmen vuoden sopimuksen jo viime talvena. Siten SJK:n maalivahtitilanne jatkuu yhtä erinomaisena kuin menneellä kaudella.

Maalivahti Jere Koponen

Turussa 23. toukokuuta vuonna 1992 syntynyt ja 186 senttinen maalivahti Jere Koponen, on FC Interin kasvatti. Veikkausliigassa debyytin jo vuonna 2013 tehnyt Koponen, on edustanut myös Suomea viidessä poikamaajoukkueen ottelussa. Viime kaudella Veikkausliigassa hän pelasi SJK:n paidassa yhdessä ottelussa ja Liigacupissa pelejä kertyi kaksi. Kakkosessa pelejä tuli yhteensä kaksitoista Kerho 07 Akatemian mukana. Koponen torjui kaudella 2015 yhteensä neljä nollapeliä.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2016 loppuun.

Jere Koponen Keskuskentällä, kuva Pasi Palo

Maalivahtivalmentaja Jori Särkkä

Jori Särkkä on yksi Suomen arvostetuimmista maalivahtivalmentajista ja hän on työskennellyt lähes 20 vuoden aikana SJK:n ja kotikaupunkinsa Jyväskylän seurojen lisäksi Valkeakosken Hakassa ja Tampereen Ilveksen organisaatioissa. Kaudella 2011 hän valmensi myös Kiinan pääsarjassa. Seuratyön ohella hän on toiminut Suomen Palloliiton palveluksessa Liittokouluttaajana ja 15-17 vuotiaiden poikamaajoukkueiden valmentajana jo yli 10 vuotta.

SJK:ssa Särkkä vastaa joukkueiden maalivahtivalmennuksesta, sekä osallistuu SJK Junioreiden maalivahtivalmennukseen. Työnsä ohella hän jatkaa myös Palloliiton palveluksessa.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2016 loppuun.