123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa. 22-vuotias Koponen siirtyy Seinäjoelle kasvattajaseurastaan Turun FC Interistä.

Jere on tuttu kaveri minulle jo poikamaajoukkueesta. Hän on vielä nuori maaliavahti, jolla on tulevaisuus edessä. Hänellä on hyvät perustaidot ja hyvä tekniikka. Harjoittelee aina hyvällä moraalilla sekä sykkeellä ja haluaa mennä eteenpäin koko ajan. Hän on myös avoin luonne, joka ottaa ohjeita vastaan. Eli hän on hyvä valmennettava, koska hänellä on aito halu kehittyä. Tämä on tärkeä pointti, kertoo SJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

Jere Koponen harjoitteli SJK:n kanssa joulukuussa kaksi viikkoa ja pelasi ensimmäisen puoliajan harjoitusottelussa JJK:ta vastaan.

Vaikka hän pelasi vain yhden puoliajan, näkyi siinä heti hyvin Jeren vahvuudet. Hän elää pelissä mukana, on puolustuspelissä tukena, ohjaten hyvin puolustusta. Avauksissa hän myös näki vaihtoehtoja. Näkee että liigapelejä on alla. Rauhallisuus näkyi, eikä mitään jännitystä ollut havaittavissa miehen otteissa. Toivotaan vilpittömästi että hän haastaa Mikua (Aksalu) ja tuo tekemisen meininkiä lisää. Hän on hyvä lisä meidän ryhmään, päättää Särkkä.

Koposen sopimuksen myötä SJK:lla on nyt kasassa 19 pelaajasopimusta. SJK harjoittelee vielä tämän viikon perjantaihin asti ja aloittaa sen jälkeen joululoman, palaten koko ryhmän voimin tammikuun 5. päivä harjoituksiin.

Jere Koponen

Turussa 23. toukokuuta vuonna 1992 syntynyt ja 186 senttinen maalivahti Jere Koponen, on FC interin kasvatti. Interin lisäksi Jere on urallaan edustanut myös Turun Palloseuraa ja lainasopimuksella KTP:ta.

Veikkausliigassa debyytin vuonna 2013 tehnyt ja yhteensä 15 ottelua Interin paidassa pelannut Koponen, on edustanut myös Suomea viidessä poikamaajoukkueen ottelussa. Viime kaudella Veikkausliigassa hän pelasi kaksi nollapeliä, FC Lahtea ja VPS:ää vastaan.

Hän on voittanut A-junioreiden Suomen Mestaruuden vuonna 2011 ja oli mukana voittamassa Veikkausligan hopeaa samana vuotena.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2015 loppuun.