123 456 7890

SJK U23 ja FC Jazz kohtasivat perjantai-iltana Wallsport Areenassa pelatussa Kakkosen Cupin ottelussa. Ottelu päättyi maalittomana, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Lähempänä maalia oli kenties SJK, jonka veto kertaalleen pomppasi ylärimasta maaliviivalle. SJK U23 sai myös lopussa mukavan painostuksen, mutta FC Jazz tiesi, että heille riittää ottelusta tasapeli ja joukkue puolusti maltillisesti. SJK U23 joutui jäämään lohkokakkoseksi, vaikka se ei päästänyt alkulohkon otteluissa maaliakaan, eikä liioin hävinnyt yhtään ottelua. FC Jazz ja SJK U23 ovat myös maalierossa tasatilanteessa, mutta koska Jazzilla on yksi maali enemmän tehtynä kuin SJK U23:lla, ratkaisee tehdyt maalit lohkovoiton porilaisten eduksi. SJK U23 voitti ensimmäisessä ottelussaan VPS J Akatemian 2-0 kun taas FC Jazz voitti heidät 3-1 luvuin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, pääseekö lohkokakkonen Kakkosen Cupissa jatkoon.

SJK U23 – FC Jazz 0-0

Vauhdikas pelihän tämä oli, oli taklauksia ja hyvä vääntö. Paljon kaksinkamppailuja ja oli jo vähän semmoinen peli, että oikeasti voitosta pelataan. Tunnetta oli puolin ja toisin pelissä. Molemmilla oli omat paikkansa, ja varmaan aika tasan meni, sanoi SJK U23 valmentaja Jani Uotinen pelin jälkeen.

Jos positiivisia hakee, niin taas pidettiin nolla omassa päässä, mikä on hyvä. Ja kyllä toisen jakson peliesitys oli semmoinen, että kyllä me ehkä sitten kuitenkin hiukan niskanpäällä. Tietenkin he tarvitsivat vain tasurin, on selvää että he vähän enemmän sitten puolustivat siinä. Niin siinä aina käy, kun toinen suojelee tasapeliä, päätti Uotinen.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Ville Pajula, Joonas Lepistö, Nicolas Kotamäki, Arttu Aromaa, Georg Westerlund, Iiro Hautala (80’ Nicolas Kivimäki), Leevi Oksanen, Topias Uusi-Autti (67’ Kuutti Matila), Matias Vainionpää ja Sami Sipola.

SJK U23:lla ei ole tällä hetkellä tiedossa seuraava ottelu, kun vielä ei ole tiedossa, onko SJK U23 jatkossa Kakkosen Cupissa. Joka tapauksessa SJK U20 joukkue, jonka pelaajia tässäkin ottelussa oli kentällä useita, jatkaa omaa A-nuorten SM-karsintasarjaa heti lauantaina 2.2. klo 15:30 Wallsportissa, kun se kohtaa Lohjan Pallon.