123 456 7890

SJK kohtasi Ykkösen JJK:n Seinäjoella, Wallsport Areenalla pelatussa harjoitusottelussa. Ottelussa nähtiin komeat maalit molempiin päihin, kun ensin Tommi Kari tykitti kaukaa vastustamattomasti ohi Jere Koposen ja vähän ennen loppua toisessa päässä Youness Rahimi iski vapaapotkusta komeasti etuyläkulmaan. SJK juoksutti kentälle useita nuoria pelaajia ja jopa B-junioreita. Muutenkin SJK käytti laajalla rintamalla pelaajia ja kaikille saatiin 45-minuuttiset kauden ensimmäisessä kotona pelatussa ottelussa.

Kuvat Antti Huhtamäki, luvaton käyttö kielletty.

SJK – JJK 1-1 (0-0)
0-1 77 min Tommi Kari
1-1 87 min Youness Rahimi

13. minuutilla Jussi Vasara toi hienosti pallon hyökkäysalueella ja syötti Jesse Sarajärvelle. Sarajärvi keskitti maalille Wayne Brownille, jonka laukaus kuitenkin epäonnistui ja JJK-vahti Teppo Marttinen torjui helposti.

35. minuutilla JJK sai pallon maaliin kulman jälkitilanteessa, mutta se hylättiin paitsiona. Seuraavalla minuutilla Wayne Brown pääsi laukomaan noin 20 metristä, mutta Marttinen torjui.

Toiselle puoliajalle SJK vaihtoi maalivahti Jere Koposta lukuun ottamatta kaikki pelaajat. Kentällä nähtiin useita A-juniori-ikäsiä pelaajia ja muutama B-juniorikin.

52. minuutilla Johannes Laaksonen pääsi laukomaan vapaapotkua hyvästä paikasta, Marttinen kuitenkin torjui matalan kudin. JJK:n Benno Hanslianilla oli maalipaikka kulman jälkitilanteessa, mutta SJK-puolustus onnistui blokkaamaan laukauksen.

Ottelussa ei juhlittu maalipaikoilla, mutta kaksi komeaa maalia nähtiin silti. JJK:n Tommi Kari laukoi paristakymmenestä metristä komean laukauksen, joka painui verkkoon ohi Jere Koposen. SJK:n tasoitus tuli 10 minuuttia myöhemmin, kun Youness Rahimi onnistui vapaapotkusta.

Molempiin päihin hienot maalit. Päivän isoin anti oli, että jokainen pelaaja sai 45-minuutisen. Päästiin vähän sisään, miltä tuntuu pelata hallissa. Eka hallipeli, oli vähän rauhatonta, puskemista ja pallo pomppi. JJK oli aktiivinen ja hyvä joukkue ja laittoi meidät välillä ahtaalle. Molemmilla joukkueilla oli omat hyvät hetkensä. Peli meni aika lailla käsikirjoituksen mukaan. Maalipaikat oli kortilla ja keskikentällä oli kovaa taistelua, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

JJK tuli kovaa, kuten oli odotettua. Meillä oli hyviä jaksoja, tästä parannetaan. Onhan siitä aikaa, kun on viimeksi pelannut 45-minuuttisen. Tuntui ihan hyvältä. Ensi viikolla alkaa Liigacup Kuopiossa. Hyvä rähinä päälle sinne ja kolme pistettä, sanoi SJK:n maalin tehnyt Youness Rahimi.

SJK ensimmäisellä puoliajalla:Jere Koponen mv, Tapio Heikkilä, Henri Aalto, Timo Tahvanainen, Jarkko Hurme, Mehmet Hetemaj, Wayne Brown, Jussi Vasara, Jesse Sarajärvi, Tarmo Kink ja Elias Ahde.

SJK toisella puoliajalla:Jere Koponen mv, Teemu Penninkangas, Joona Ala-Hukkala, Matti Lähde, Nicolas Kotamäki, Johannes Laaksonen (60› Aatu Kujanpää), Arttu Aromaa, Joonas Lepistö (60› Aleksi Pöntinen), Emil Lidman, Youness Rahimi ja Ariel Tuco Ngueukam.

Ottelun maalit videolla:

Simo Valakari ja Youness Rahimi haastattelussa pelin jälkeen: