123 456 7890

Liigacupin alkulohko on nyt pelattu ja SJK voitti jokaisen pelaamansa ottelun paikallisvastustajia vastaan. Viimeinen merkityksetön ottelu osoittautui lopulta vaikeimmaksi, sillä SJK oli kahdesti pelissä tappioasemassa. Pelissä nähtiinkin yhteensä 7 maalia ja komeita sellaisia. Varsinkin SJK hyökkääjä Bahrudin Atajicin toinen täysosuma oli komea. Akseli Pelvas jatkoi niin ikään maalitehtailua ja osui jälleen kahdesti.
SJK antoi ottelussa täydet minuutit monelle vähemmän pelanneelle ja kentällä nähtiin kolme omaa kasvattiakin.

FF Jaro – SJK 3-4 (3-2)
0-1 8 min Bahrudin Atajic
1-1 15 min Sergei Eremenko
2-1 29 min Joona Veteli
2-2 34 min Bahrudin Atajic
3-2 40 min Sergei Eremenko
3-3 51 min Akseli Pelvas
3-4 84 min Akseli Pelvas

SJK siirtyi ottelussa johtoon kahdeksannella minuutilla, kun Pavle Milosavljevic syötti oikeaan laitaan Bahrudin Atajicille. Atajic laukoi kaukaa kovan pommin, joka yllätti Jaro-vahti Emil Öhbergin. Jaro tuli tasoihin vartin kohdalla. Andrew Greyn keskitys tavoitti David Carlssonin ja kokenut ruotsalaishyökkääjä syötti alaspäin Sergei Eremenkolle, joka laukoi pallon tolpan kautta maaliin.

David Carlsson pääsi vastakkain Jere Koposen kanssa 23. minuutilla, mutta Koponen torjui. Jaro meni johtoon puolen tunnin pelin jälkeen hiukan kyseenalaisesti. Sergei Eremenkon antama kulmapotku näytti menevän päädystä yli, mutta Ilya Vaganov puski sen rajan tuntumasta, ehkä jopa väärältä puolelta, maalin eteen ja Joona Veteli pääsi iskemään pallon tyhjään maaliin.

SJK ei takaiskusta lannistunut. Bahrudin Atajicin nosti pallon Öhbergin yli, mutta samalla ohi maalin. Juho Lähde pääsi vielä keskittämään päätyrajalta maalille Atajicille, mutta tuoreen hankinnan pusku meni ohi maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Atajic onnistui toistamiseen, kun huikea kaukolaukaus upposi maaliin. Atajicin maalit olivat lähes identtisiä.

Ensimmäisen puoliajan viimeinen maali nähtiin viitisen minuuttia myöhemmin. Joona Veteli keskitti oikealta laidalta boksiin ja 16-vuotias Sergei Eremenko laukoi pallon suoraan ilmasta maaliin.

SJK aloitti toisenkin puoliajan erinomaisesti. Juho Lähde pelasi Akseli Pelvaksen läpiajoon. Pelvaksen tarkka sijoitus sujahti maaliin Öhbergin jalan vierestä. Viitisen minuuttia tämän jälkeen David Carlsson laukoi pallon yläriman kautta yli. SJK sai vapaapotkun hyvästä paikasta puolisen tuntia ennen loppua. Akseli Pelvaksen vapari jäi pyörimään maalille ja Marco Matrone pääsi kokeilemaan maalin edestä, mutta Jaro-puolustus onnistui blokkaamaan.

66. minuutilla Akseli Pelvas pelasi pallon boksiin Juho Lähteelle ja Reginaldo joutui kaatamaan hänet. Emil Öhberg kuitenkin torjui Bahrudin Atajicin pilkun ja hattutemppu jäi syntymättä. Ottelun ratkaisu nähtiin 84. minuutilla. Akseli Pelvas pelattiin vastakkain Öhbergin kanssa ja �Aksu� hyödynsi tilanteen sijoittamalla pallon tarkasti tolpan juureen.

Tyytyväinen voittoon ja erityisesti siihen, miten jätkät haki voiton. Puolustuspelaamisessa oltiin vähän jäljessä, mutta se miten noustiin ja haettiin voitto, kertoo jotain meidän prosessista ja siitä miten paljon ollaan menty eteenpäin. Kollektiiviseen pelaamiseen ei voi olla tyytyväinen, kun kolme meni omiin. Aina futis ei ole kaunista, jätkät todella näyttivät tänään luonnetta, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

SJK:n pelilt Liigacupissa jatkuu puolivälierissä ja vastaan SJK saa siinä Rovaniemen Palloseuran. Tuo ottelu pelataan Seinäjoella Wallsport Areenassa lauantaina 7.3. klo 16.00.

Siitä tulee hyvä peli. RoPS on vahvistunut viime kaudesta. Kiva, että saadaan vähän erilaisia vastustajia. Ollaan pelattu Jaroa ja VPS:ää vastaan, jotka tunnetaan jo tietyllä tavalla. RoPSia vastaan ei olla niin paljoa pelattu, mielenkiintoinen peli, nyt alkaa valmistautuminen siihen, sanoi Valakari.

SJK:Jere Koponen MV, Joona Ala-Hukkala, Teemu Penninkangas, Pavle Milosavljevic, RIchie Dorman, Marco Matrone, Juho Lähde, Jussi Vasara, Akseli Pelvas, Jesse Sarajärvi ja Bahrudin Atajic.

SJK ei tehnyt vaihtoja ottelussa.

Videohaastatteluissa SJK:n päävalmentaja Simo Valakari ja hyökkääjä Bahrudin Atajic.