123 456 7890

Maakunnan Auton elokuun Kuukauden Talentti on 20-vuotias Valtteri Olsbo, ja hän saa käyttöönsä kuukaudeksi uuden Toyota Corolla Hybrid -henkilöauton. Onnittelut Valtterille valinnasta!

Kuukauden Talentti -valinnan ovat suorittaneet SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK Akatemian johtaja Brian Page.

– Viimeiset kuukaudet ovat olleet mahtavia koko joukkueelle, ja monikin pelaaja on esiintynyt todella hienosti. Tässä kuussa Valtsu on tasaisen jatkuvasti ja kapteenina hän on johdattanut joukkueensa jälleen tappiottomaan putkeen. Hän on treenannut edustusjoukkueen kanssa ja palaute sieltä suunnalta on ollut hyvää. Kaikki tämä huomioon ottaen Valtteri on oikea valinta Kuukauden Talentiksi, arvioi SJK Akatemian johtaja Brian Page.

SJK:n yhteistyökumppani Maakunnan Auto lahjoittaa joka kuukausi auton käyttöön kuukauden talentille. Kuukauden Talentiksi on aiemmin valittu Nooa Laine sekä Kingsley Ofori.

Kirkkonummen Veikkolassa syntynyt Valtteri Olsbo liittyi SJK Akatemiaan kesällä 2018 ja aloitti samana syksynä myös jalkapallolukiossa. Kuluneella kaudella hän on pelannut SJK Akatemian joukkueen mukana Suomen Cupissa ja Kakkosen C-lohkossa, jota SJK Akatemia tällä hetkellä johtaa reilulla piste-erolla seuraavaan. Lisäksi Olsbo saavutti joukkueensa kanssa paikan Kakkosen Cupin finaaliin, joka pelataan lauantaina 16.10 klo 16:00 Lappeenrannassa Kimpisen Urheilukeskuksessa.

SJK onnittelee Valtteria valinnasta!