123 456 7890

Maakunnan Auton syyskuun Kuukauden Talentti on 20-vuotias Oskar Pihlaja, ja hän saa käyttöönsä kuukaudeksi uuden Toyota Corolla Hybrid -henkilöauton. Onnittelut Oskarille valinnasta!

Kuukauden Talentti -valinnan ovat suorittaneet SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK Akatemian johtaja Brian Page.

– Osku on ollut hyvässä tikissä koko kauden ajan ja hän on ollut tärkeä pelaaja Akatemian joukkueelle. Jälleen viime kuussa hänellä oli loistavia peliesityksiä jotka auttoivat joukkuetta saavuttamaan tavoitteen nousta Ykköseen, arvioi SJK Akatemian johtaja Brian Page.

SJK:n yhteistyökumppani Maakunnan Auto lahjoittaa joka Kuukauden Talentin käyttöön henkilöauton. Kuukauden Talentiksi on aiemmin valittu Nooa LaineKingsley Ofori sekä Valtteri Olsbo.

Tämä tunnustus tuntuu itsestä kyllä todella hyvältä, koska se kertoo siitä, että olen tehnyt asioita oikein ja pystynyt auttamaan joukkuetta omalla tekemiselläni. Kausi on ollut tähän mennessä todella hyvä koko joukkueelta. Olemme saavuttaneet kauden ensimmäisen tavoitteemme eli nousun Ykköseen. Toinen tavoitteemme on ollut voittaa Kakkosen Cup, joten kaikki keskittyminen ja valmistautuminen on nyt suunnattu lauantaina 16.10 pelattavaan Cupin finaaliin, kertoo Kuukauden Talentti Oskar Pihlaja.

Kauhajoen Karhua nuorempana edustanut Pihlaja on pelannut tällä kaudella SJK Akatemian mukana 15 Kakkosen ottelussa tehden niissä seitsemän maalia. Laitahyökkääjänä usein nähty Pihlaja on nopea ja vahva pelaaja, joka kykenee viimeistelemään hyökkäykset. SJK Akatemian joukkue on jo varmistanut upeasti nousun Ykköseen kaudeksi 2022. Lisäksi Pihlaja pelaa joukkueensa mukana Kakkosen Cupin finaalissa, joka pelataan Lappeenrannassa Kimpisen Urheilukeskuksessa 16.10 klo 16:00.

SJK onnittelee Oskua valinnasta!