123 456 7890

Kakkosen VJS:ssa viime kaudella 7 maalia tehnyt keskikenttäpelaaja Borry Sabally siirtyy SJK-paitaan pitkällä sopimuksella. 19-vuotias Sabally on juhlinut urallaan muun muassa B-nuorten Suomen mestaruutta Käpylän Pallon riveissä ja valmistunut Vantaan urheilulukiosta.

Täällä on hienot fasiliteetit ja uskon, että täällä on myös hyvä valmennus. Samalla siirryn Kakkosesta Ykköseen, joten tämä on iso askel mun uralla. Eli uskon, että kehityn täällä ja pääsen eteenpäin urallani, sanoo Borry Sabally.

Joskus junnuna olen käynyt Seinäjoella junnuturnauksessa aiemmin, mutta muuten kaupunki ei silleen ole ennestään tuttu, muistelee Sabally lopuksi.

Borry sopii erinomaisesti meidän pelaajaprofiiliimme, jollaisia haluamme seuraamme. Nuoria potentiaalisia pelaajia, joilla on jo hieman jo näyttöjä osaamisestaan, sekä kova halu mennä urallaan eteenpäin. Hänen viime kausi VJS:ssa oli hyvä, ja nyt haluamme, että hän ottaa ison askeleen eteenpäin meidän kanssamme, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Vantaalla kasvanut ja futiksen aloittanut Sabally, on Itä-Hakkilan Kilvan kasvatti, mistä hän jatkoi Pallokerho Keski-Uusimaan riveihin. Sabally kävi Sotungin urheilukion, voitti B-junnujen SM-sarjan Käpylän Pallon kanssa ja teki sopimuksen Kakkosessa pelanneen Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Hän on myös edustanut Kolmosessa pelaavaa Tikkurilan Palloseuraa. Nyt 19-vuotias ja 183-senttinen Sabally pelasi VJS:ssa kaudella 2021 yhteensä 21 ottelua ja teki niissä 7 maalia. Pelipaikaltaan hän on hyökkäävä keskikenttäpelaaja tai laitahyökkääjä. Sopimus SJK:n kanssa kattaa kaksi seuraavaa kautta ja siinä on myös optio.

SJK Akatemia pelaa ensimmäisen harjoituspelin jo tulevana sunnuntaina 19.12. klo 13:15, ja otteluun on vapaa pääsy. Kaikkiin SJK:n ja SJK Akatemian talven, sekä kevään Wallsportissa pelattaviin otteluihin, vaaditaan kuitenkin viranomaismääräyksellä koronapassi. Lisätietoa sunnuntain ottelun järjestelyistä tulossa myöhemmin SJK:n nettisivuille tulevassa otteluennakossa.