123 456 7890

Luis Fernando Kerhon maalille
Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen brasilialaisen maalivahdin, Luis Fernandon, kanssa.

“Luffe” on seinäjokelaiselle jalkapalloyleisölle tuttu kasvo pelattuaan Sepsi-78:n väreissä Kakkosta kaudella 2006. Mies pelasi tuolloin Kakkosessa 25 ottelua onnistuen myös maalinteossa vapaapotkusta.

Kaudesta 2007 tähän vuoteen brassi on torjunut palloja helsinkiläisen FC Viikinkien maalilla, ensin Veikkausliigassa ja sitten Ykkösessä.

Brasiliassa 31-vuotias maalivahti edusti urallaan Gremio Esportivo Novorizontinoa, CA Bragantinoa, Sao Carlensea, Inter De Bebedouroa, Flamengo De Guarulhosia ja Atletico Francanaa.

Seinäjoella pelatessaan “Luffesta” tuli nopeasti yleisön ja kanssapelaajien suosikki, eikä ihme. Rohkeat vastaantulot, nopeat refleksit ja komeat pelastukset ovat tuttua nähtävää miehen pelatessa maalilla.

Kerholle “Luffen” hankinta on päänavaus ja ensimmäinen ulkopuolelta hankittu pelaaja uudelle kaudelle.

Vaikka Kerho ei kolmen menneen kauden aikana varsinaisesti ole maalivahteihinsa kaatunutkaan, voidaan kai sanoa, että nyt tolppien väliin saadaan todellinen profiilipelaaja ja voittava maalivahti.

Painava syy “Luffen” paluuseen Seinäjoelle on se, että pelimies löysi emännän lakeuden pääkaupungista ja perheeseen on myös syntynyt vauva.

Luis Fernando matkustaa keskiviikkona kotimaahansa Brasiliaan ja liittyy Kerhon joukkoihin lomamatkaltaan palattuaan.

“Luffen” sopimuksen myötä Kerholla on valmiina yhdeksän pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Seurajohto jatkaa aktiivisesti neuvotteluita vielä kuluvalla viikolla sekä viime kaudella seuraa edustaneiden, että potentiaalisten vahvistusten kanssa.