123 456 7890

Laitahyökkääjä Patrik Lomskin sopimus Seinäjoen Jalkapallokerhossa päättyy tähän kauteen eikä sopimusta uusita. Kerholeiri haluaa kiittää Lomskia yhteisestä vuodesta, jonka aikana hän oli mm. nostamassa Kerhoa sarjatasoa ylemmäs. Lomski tuli Kerhoon Ykkösessä pelanneesta PoPasta kesän 2011 siirtoikkunan aikana.


Patrik Lomski

Myös tämän vuoden toukokuussa Kerhon paitaan saapuneen Patrick Phelanin sopimus päättyy ja amerikkalaispuolustaja on jo matkanut kotimaahansa viimeisillään raskaana olevan vaimonsa luokse. Mahdollisesta jatkosta keskustellaan vasta lapsen syntymän jälkeen.


Pat Phelan

Muiden sopimuksettomien SJK-pelaajien kanssa käydään neuvotteluja ja Kerho jatkaa treenaamista lokakuun loppuun asti. SJK pelaa myös muutaman testipelin lokakuun aikana ja kartoittaa näissä pelaajia ensi kaudeksi molempiin miesten joukkueisiinsa. Edustusjoukkue pyritään saamaan pääosin kasaan tammikuun alkuun mennessä.

Viime kauden lopussa sääriluun hiusmurtumasta kärsineen Luis Fernandon vamma uusiutui tämän kesän aikana ja jalka jouduttiin leikkaamaan, jotta se paranisi kunnolla. Leikkaus sujui hyvin ja toipumiseen ei mene niin kauaa kuin aluksi pelättiin. Kuntoutus voidaan aloittaa jo kuuden viikon päästä ja Luffe on täydessä pelikunnossa kun treenit jatkuvat ensi kautta varten.


Luis Fernando