123 456 7890

SJK kohtaa aiemmin uutisoitujen harjoitusotteluiden lisäksi FF Jaron ja FC Hakan. Jaro kohdataan harjoitusottelussa Pietarsaaren Tellushallissa lauantaina 21. tammikuuta klo 15.15 ja Keith Armstrongin valmentama Valkeakosken FC Haka tulee Seinäjoen Wallsport Areenalle perjantaina 24. helmikuuta. Tuo ottelu alkaa klo 14.30.

Ensi lauantaina SJK:n kaikki joukkueet ovat tositoimissa Wallsport Areenalla, kun SJK isännöi ensin harjoitusottelussa Tampereen Ilvestä klo 14.15 alkaen, Akatemian U20-joukkue kohtaa harjoitusottelussa JJK:n nuoret tuon ottelun perään, noin klo 16.00 alkaen ja vielä illan päätteeksi, SJK Akatemian miehet pelaavat harjoitusottelun VIFK:ta vastaan Wallsportilla klo 19.15 alkaen. Otteluennakko Ilves-ottelusta on tulossa sivuille torstain aikana.

Samanlainen pelirutistus on tulossa myös tammikuun lopulla, kun 20.päivä perjantaina SJK ja SJK Akatemia kohtaavat Suomen Cupin ottelussa. Sen lisäksi SJK:n edustusjoukkue matkaa vielä 21. päivä harjoitusotteluun Pietarsaareen Jaroa vastaan.

Näissä otteluissa SJK pääsee näkemään mahdollisimman monia omia pelaajia samalla kertaa ja kaikille pelaajille saadaan varmuudella peliaikaa. Harjoitusotteluissa voi lisäksi peluuttaa pelaajia joilla ei ole vielä sopimusta, kun taas cupin-otteluissa nämä eivät voi pelata.

SJK matkustaa maaliskuussa jo perinteiselle Espanjan leirille, jossa se kohtaa harjoitusotteluissa kaksi kansainvälistä vastustajaa. Mahdollisesti maaliskuuhun sovitaan vielä Seinäjoellekin harjoitusottelu, mutta näistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Edustusjoukkueen talven otteluohjelman löydät tästä linkistä.

Akatemian otteluohjelman tästä

Akatemian U20-joukkueen otteluohjelma tästä.