123 456 7890

MARKO HIETALA JA ELLI HALOO APOCALYPTICAN SOLISTEIKSI SEINÄJOEN STADIONFESTIIN
– Festivaalin muina uusina kiinnityksinä mm. Paula Koivuniemi, Pete Parkkonen ja Jannika B

Seinäjoella 23.-24.8.2019 järjestettävä OmaSp Stadionfest julkaisee lisää ohjelmaa. Jo aiemmin ilmoitettujen Kapasiteettiyksikön vuoden ainoan keikan, Elastisen, ABREUn, Kolmannen Naisen, Vesa-Matti Loirin ja Apocalyptican historiallisen erkoiskeikan lisäksi festivaaliin on kiinnitetty uusina artisteina koko kansan rakastama Paula Koivuniemi, Suomen oma “Bruno Mars”, Pete Parkkonen ja maaliskuussa uuden, “Toinen nainen” -levynsä julkaissut Jannika B. Lisäksi lauantain pääesiintyjänä nähtävän Apocalyptica Featin mystinen verho alkaa raottua kun bändin vieraileviksi solisteiksi OmaSp Stadionfestiin on kiinnitetty Nightwishistä, Raskaasta Joulusta ja omaa nimeään kantavasta sooloprojektistaan tuttu Marko Hietala, ja Haloo Helsinki -yhtyeestä ja Ellips – sooloprojektistaan tunnettu solisti Elli.

Apocalyptica Feat. Marko Hietala ja Elli Haloo saavat seurakseen vielä myöhemmin julkaistavia erittäin nimekkäitä kotimaisia solisteja ja festivaalin lauantaihin julkaistaan myös vielä yksi artisti 1.7.2019.

OmaSp Stadionfest on SJK:n ja OmaSp Stadionin oma festivaali, jonka promoottorina toimii Mikkelin Jurassic Rockin, St. Michel Summerfestin ja Komediaristeily Vadelmaveneen perustajana ja niiden entisenä promoottorina tunnettu Jukka Holmstedt.

Perjantai 23.8.
Kapasiteettiyksikkö (vuoden ainoa keikka)
ABREU
Elastinen
Pete Parkkonen
Jannika B

Lauantai 24.8.
Apocalyptica Feat. Marko Hietala & Elli Haloo (lisäyksiä luvassa)
Kolmas Nainen
Vesa-Matti Loiri
Paula Koivuniemi
*

Liput: alk. 29€ osoitteest: omaspstadionfest.fi.

Ikärajat:
PE 23.8. Sallittu alaikäisille. Täysi-ikäisille rajattu anniskelualue.
LA 24.8. K-18.

Festivaalin tarkempi info, aikataulut ja loput artistit julkaistaan kevään aikana.

Haastattelut ja lisätiedot:
Tuottaja Pekka Hautala, +358 50 3794569, tapahtumat@omaspstadion.fi
Promoottori Jukka Holmstedt, +358 50 5377661, jukka.holmstedt@gmail.com