123 456 7890

SJK kohtaa ensi lauantaina 11.5. klo 15:00 HJK:n Helsingissä ja peliin lähtee Seinäjoelta paljon kannattajia. Helsingin suunnalla myös asuu paljon entisiä seinäjokisia tai SJK:ta kannattavia ihmisiä.

Kaikki SJK-kannattajat sijoittuu HJK:n kotistadionilla samaaan paikkaan, eli Telia 5G Areenan Itäkatsomoon, ja tarkemmin sen pohjoisreunaan, lohkoon 120. Siellä SJK-väelle on omat palvelut sekä oma katsomoanniskelualue. Liput SJK-katsomoon saat edullisesti hintaan 10€ vain ennakkoon ja tästä linkistä: HJK – SJK 11.5. SJK-katsomo (lohko 120).

Lipuilla pääsee sisään omasta portista, Pohjoispäädyn ja Itäkatsomon kulmasta (katso kuva).

Alunperin peliin SJK:n kannattajaryhmä Kloppien kaavailema bussireissu, vaihtuu junamatkoiksi ja pienempiin autoihin. Paikalle matkustaa kuitenkin kymmeniä, jos ei peräti satoja, SJK-kannattajia. Seinäjoelle jäävät SJK-kannattajat kokoontuvat katsomaan peliä yhdessä OmaSp Stadionin Vieraspeli-liveen, Carlsberg Sports Bariin, missä ovet aukeaa klo 14:00. Vierasmatsi-liveen on vapaa sisäänpääsy.

Peli näkyy myös valtakunnan TV-verkossa, JIM-kanavan Futiskierroksen pääotteluna. Lähetyksessä vaihdetaan paikkaa aina kun muualla tapahtuu jotain. Ilman häiriöitä ottelun voi katsoa maksullisesta Ruutu-palvelusta.