123 456 7890

Ensi lauantaina 11.8. pelataan kauden kolmas ja viimeinen Pohjanmaan derby Vaasan Elisa Stadionilla. Ottelu alkaa klo 17:00 ja peliin on järjestetty SJK:n toimesta kaikille avoimet bussikuljetukset Seinäjoelta. Paikan päällä kaikki SJK-väki sijoittuu Elisa Stadionin päätyyn ja siellä on omat palvelut katsomoanniskeluineen. Liput myy SJK, joten ostamalla liput SJK Shopista, menee rahat SJK:n hyväksi. Pelkkä lippu maksaa 10€. Bussimatka + lippu peliin on yhteensä 20€. Lippuja ei myydä verkkokaupassa, vaan ainoastaan SJK Shopissa OmaSp Stadionilla. SJK Shop on auki joka arkipäivä klo 9-16.

Bussimatkalle lähdetään Wallsport Areenan edestä klo 15:00 ja paikalla Elisa Stadionilla olemme siten hyvissä ajoin. Pelin jälkeen bussit palaa samaa reittiä Seinäjoelle ja perillä olemme noin kahdeksan paikkeilla. Busseja on lähdössä useampia lähtijämäärän mukaan. SJK:lle on varattu Elisa Stadionilta päädystä kaksi isoa lohkoa, joista toinen on anniskelualuetta. Niihin mahtuu yhteensä satoja ihmisiä. SJK:n kannattajaryhmä Klopit sijoittuu anniskelualueena toimivan lohkon alareunaan. Rauhallisemmin omiaan kannattaville löytyy mainiosti tilaa ylemmiltä riveiltä.

Bussimatka pitää varata viimeistään torstaina, sillä sen jälkeen myydään ainoastaan jäljellä olevat paikat bussista. Lippuja katsomoon myydään niin kauan kuin niitä on jäljellä.

SJK ja VPS ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kaksi kertaa ja kummassakaan ei saatu voittajaa selville. Ensimmäinen derby Vaasassa päättyi 1-1 ja Seinäjoella viime perjantaina tasattiin pisteet 0-0 tuloksella. Se kumpi voittaa ottelun ensi lauantaina, on Pohjanmaan valtias kaudella 2018. Lähde mukaan kannustamaan SJK voittoon!