123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho sijoitettiin tammikuussa alkavassa Liigacupissa lohkoon Vaasan Palloseuran ja Pietarsaaren Jaron kanssa.

Lohkon joukkueet pelaavat toisiaan vastaan kaksi kertaa, sekä kotona että vieraissa ja lohkon kaksi parasta etenee puolivälieriin. Viimeiseksi sijoittunut aloittaa Suomen Cupin jo 5. kierrokselta, kun jatkoon menijät tulevat mukaan vasta 6. tai 7. kierroksella.

??- Saadaan hyviä pelejä heti alkuun, sillä paikallispelit nostavat sykettä entisestään. Pelit varmasti myös kiinnostavat yleisöä mukavasti, kommentoi lohkojakoa SJK päävalmentaja Simo Valakari.??

Loistava lohkojako meidän kannaltamme. Herätellään jo talvella yleisöä mielenkiintoisilla paikallispeleillä. Joukkueet ja kannattajat ottavat mittaa toisistaan, tavoitteena ottaa alustavaa kiinnitystä Pohjanmaan herruuteen, VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen hehkuttaa Veikkausliigan nettisivuilla.

Kauden 2014 Liigacup pelataan neljässä kolmen joukkueen lohkossa ja sen jälkeen kahdeksan parhaan jatkopeleinä.

Kustakin lohkosta kaksi parasta joukkuetta etenee puolivälieriin, joiden voittajat etenevät välieriin, joiden voittajat selviytyvät finaaliin. ??

Liigacupin 2014 lohkojako:
??Lohko A: FC Inter, TPS, IFK Mariehamn?
Lohko B: RoPS, FC Honka, HJK?
Lohko C: MYPA, FC Lahti, KuPS
?Lohko D: SJK, VPS, FF Jaro??

Seurat neuvottelevat keskenään lohkovaiheen otteluohjelman, joka julkaistaan joulukuun alussa.
Liigacupin lohkovaihe alkaa tammikuussa. Pohjanmaan lohkon kohdalla otteluohjelman muodostaminen onkin jo pitkällä.

Meillä alkaa olla otteluohjelmat jo aika hyvin sovittuna naapureiden kesken. Olimme heti lohkojaon varmistuttua yhteydessä ja kun kaikilla on pelipaikankin suhteen asiat kunnossa, niin sopiminen on helppoa, toteaa joukkueenjohtaja Jari Kujala.

Ohjelmat julkistetaan kuitenkin vasta joulukuun alussa. Myös Veikkausliigan otteluohjelmaa suunnitellaan parhaillaan ja alustavia toiveita on jo esitetty liigatoimistolle sen suhteen, Kujala jatkaa.

SJK kohtasi VPS:n myös viime talvena KOMIA-turnauksessa. Tuolloin Wallsport oli loppuunmyyty.