123 456 7890

SJK aloittaa Liigacupin kotipelit keskiviikkona, kun se kohtaa Seinäjoen Wallsport Areenalla klo 19.15 alkavassa ottelussa Vaasan Palloseuran.

Ottelu aloittaa samalla kotiotteluiden sarjan, kun viikon sisään SJK:n voi nähdä kolmasti kotihallissaan. Keskiviikon ottelussa otetaan Liigacupin lisäksi asetelmia Veikkausliigan Pohjanmaan sisäiseen herruuteen.

Vastaan tulee nyt hyvin Liigacupin aloittanut VPS, joka on myös uudistunut pelitavallisesti viime kaudesta. Huikea kamppailu on tulossa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Keskiviikkona seinäjokelaisyleisö pääsee todennäköisesti näkemään myös uudet sopimuspelaajat Alexei Eremenko juniorin ja Roope Riskin tositoimissa. Heidän ja muiden sopimuspelaajien lisäksi mukana on muutama testimies näyttöjä antamassa.

Wallsportilla lipunmyynti sekä portit aukeaa klo 18.00. Uusilla, kauden 2016 kausikorteillla peliin on ilmainen sisäänpääsy.

Liput ilman kausikorttia:
– Pääsylippu ennakkoon 8� / hlö ja ovelta 9�.
– Opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset sekä 6-16 vuotiaat lapset; pääsylippu ennakkoon 3� / hlö ja ovelta 4�.
– Lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit veloituksetta.

Ennakkolipunmyynti otteluun SJK:n verkkokaupassa, SJK-Shopissa.

Paikalle tulevat VPS-kannattajat ohjataan Wallsport Areenan kuntosalin kulmaukseen. Wallsport Areenan alakerran kahvio palvelee asiakkaita normaalisti. Yläkerran kahvio/pub toimii SJK-kannattajien paikkana ja sinne pääsee ainoastaan SJK:n kausi- tai muilla jäsenkorteilla.

Tervetuloa Wallsportiin katsomaan Liigacupia!

SJK:n Roope Riski kamppailemassa pallosta Vaasan Hietalahdessa.

Uudistunut VPS vastaan

Liigacup uudistui tälle kaudelle. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon ja lohkojen voittajat pelaavat yksinkertaisen sarjan jälkeen Liigacupin finaalissa. SJK on jo pelannut lohko B:ssa yhden ottelun, kun se kohtasi Kuopion Palloseuran Kuopio-Hallissa tammikuussa. Silloin pisteet tasattiin maalittomalla 0-0-tuloksella.

Myös Petri Vuorisen valmentama VPS on jo aloittanut Liigacupin ja se on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua. Ensin se tasasi pisteet RoPS:n kanssa 0-0-tuloksella ja viime lauantaina nappasi 1-0-voiton Ilveksestä.

VPS vahvistui tälle kaudelle entisellä maajoukkuepuolustaja Veli Lammella, joka siirtyi Vaasaan HJK:n paidasta. SJK:sta viime kaudella VPS:ssä lainalla ollut Juho Lähde liittyi joukkueeseen pysyvästi. KuPS:sta Vaasaan siirtyi keskikenttäpelaaja Aatu Laatikainen ja FC YPA:sta maalivahti Juuso Kevari, joka korvaa pelihommat lopettaneen Henri Sillanpään. Lähteneisiin pelaajiin mahtuu myös Veikkausliigan maalitykkeihin 16 maalillaan kuulunut hyökkääjä Juho Mäkelä.

VPS:n valmentajisto sai myös vahvistusta, kun Jani Sarajärvi liittyi Vuorisen valmennustiimiin.
Viime kaudella VPS sijoittui Veikkausliigassa kymmenenneksi ja se vältti putoamiskarsinnan vain pisteen erolla KTP:hen. Viime kauden heikko aloitus kostautui valmentajana aloittaneelle Olavi Huttuselle, joka sai lähtöpassit. Hänen kakkosvalmentajanaan toiminut Petri Vuorinen otti sen jälkeen ohjat ja Vuorinen pääsee aloittamaan nyt kauden pre-seasonista alkaen.

SJK – VPS pelit ovat kovaa taistelua ja kiinnostavat yleisöä

SJK:lla testipelaajia

SJK:n mukana jatkaa edelleen Matej Hradecky, joka on Suomen U21-maajoukkuepelaaja ja toimi viime kaudella TPS:n kapteenina. Hradecky oli jo Norjan reissulla mukana antamassa näyttöjä.

Hänen lisäkseen harjoitusvahvuuteen on liittynyt kaksi 21-vuotiasta senegalilaispelaajaa, keskuspuolustaja El Hadji Kane ja hyökkäyspään pelaaja Gora Ndiyae. Molemmat pelaajat ovat SJK:n mukana tämän viikon näyttöjä antamassa ja ennen tätä he ovat edustaneet Espanjan RCD Mallorcaa ja sen nuorisoakatemiaa.

Liigacupin kokoonpanoluetteloon saa nimetä kaksi testipelaajastutuksella olevaa pelaajaa kerrallaan. SJK kohtaa ensi lauantaina myös PS Kemin Liigacupissa Seinäjoella, joten näyttöpaikkoja on siten tarjolla.

SJK:n riveistä puuttuu sopimuspelaajista ainoastaan Aleksis Lehtonen, joka on toipumassa joulukuussa tulleesta loukkaantumisesta.

Alexei Eremenko saattaa tehdä keskiviikkona kotidebyytin Wallsport Areenassa.