123 456 7890

SJK kohtaa FC Hongan Liigacupin välierässä OmaSp Stadionilla maanantaina 14.3. klo 18:00. Ottelu on samalla SJK:n kauden ensimmäinen ulkopeli. Peliin pääsee kaikilla SJK:n kauden 2022 kausikorteilla sekä osakas- ja seurakorteilla. Lippuja myydään erikseen ainoastaan ovella hintaan 12€. Alle kouluikäiset pääsevät peliin ilmaiseksi vanhemman seurassa. 

Ottelun voittaja kohtaa Liigacupin finaalissa lauantaina 19.3. voittajan otteluparista FC Haka – FC Inter. SJK:lle on arvottu kotietu myös mahdolliseen finaaliin. Jos finaaliottelu pelataan Seinäjoella, se pelataan lauantaina 19.3. klo 15:00 OmaSp Stadionilla.

OmaSp Stadionilla on maanantaina käytössä pääkatsomo ja palvelut Carlsberg Sports Barissa. Katsojia mahtuu kuitenkin tarvittaessa pääkatsomoonkin reilut parisen tuhatta, eikä tilaisuudessa ole muita voimassa olevia yleisörajoituksia. Kotijoukkueen kannattajaryhmä Klopit sijoittuu pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmaukseen. Mahdollisesti paikalle tulevat Hongan kannattajat sijoitetaan pääkatsomon ja Itäpäädyn kulmaukseen, minne heille tulisi oma sisäänkäyntinsä. 

Tarkemmin ottelutapahtuman järjestelyistä ja itse ottelusta SJK:n nettisivuille lauantaina 12.3. ilmestyvässä otteluennakossa. 

Veikkausliigan kausi alkaa lauantaina 2.4. kotiottelulla SJK – HIFK. Kahden ensimmäisen kotiottelun liput ja kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelut SJK:n nettisivuilta.