123 456 7890

Tänään perjantaina alkoi tulevien Liigacup otteluiden ennakolipunmyynti Wallsport Areenalla. Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa samassa Liigacupin alkulohkossa Vaasan Palloseuran ja Pietarsaaren Jaron kanssa, joten kyseessä on Pohjanmaan paikallislohko ja pelit ovat ennakkoon herättäneet kovasti kiinnostusta.

Kaikki kolme joukkuetta kohtaa toisensa lohkovaiheessa kahdesti, kerran kotona ja kerran vieraissa. Lohkon kaksi parasta jatkaa seuraavalle kierrokselle ja viimeisen taival Liigacupissa päättyy tylysti alkulohkoon. SJK pelaa kotiottelunsa Wallsport Areenassa, jossa yleisökapasiteetti on varsin rajallinen ja siten onkin oletettavaa että molemmissa kotiotteluissa myydään halli täyteen.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan FF Jaroa vastaan keskiviikkona 5. helmikuuta klo 19.00 alkaen ja toinen heti saman viikon lauantaina 8. helmikuuta, VPS:ää vastaan klo 14.30.

Ottelulippu Liigacupin otteluun maksaa 12 euroa. Lapset alle 16 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6 euroa. Sotaveteraanit ja alle 8 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.

Myös kauden 2014 SJK Kausikorteilla ja Voittajakerhon korteilla pääsee kaikkiin Liigacupin kotiotteluihin ilmaiseksi.

SJK pelaa näiden otteluiden jälkeen välissä KOMIA turnauksen ja Liigacup jatkuu vierasotteluilla Vaasassa lauantaina 22. helmikuuta ja Pietarsaaressa lauantaina 1. maaliskuuta.

Seinäjoella on viimeksi pelattu Liigacupia kun TP-Seinäjoki pelasi Veikkausliigassa kaudella 1997. Tuolloin TP-Seinäjoki onnistui nappaamaan vain yhden pisteen pelaamassaan neljässä ottelussa.

Liigacupia on pelattu vuodesta 1994 alkaen ja sen voittaja saa Sami Hyypiän mukaan nimetyn Mestaruuslautasen sekä rahapalkinnon. Eniten Liigacupin voittoja on HJK:lla, joka on voittanut sen neljästi. Hallitseva mestari on FC Lahti. SJK on kilpailun historiassa kaikenkaikkiaan 32. joukkue joka osallistuu Liigacupiin.