123 456 7890

Lauantaille 19.2. alun perin aseteltu Liigacupin ottelu SJK-VPS siirtyy pelattavaksi keskiviikkona 23.2. klo 18:00.

Ottelu siirtyy SJK:n tämänhetkisen haastavan pelaajatilanteen takia ja seurat ovat keskenään päässeet sopimukseen ottelun siirtämisestä neljällä päivällä. Ottelu on kummallekin Liigacupin lohkovaiheen viimeinen ja pelissä on sekä SJK:n että VPS:n osalta paikka puolivälieriin.

Liigacupin ottelu SJK – VPS Wallsport Areenalla keskiviikkona 23.2. kello 18.00.

Tällä hetkellä koronantilanteen vuoksi voimassa olevat yleisörajoitukset päättyvät Etelä-Pohjanmaalla perjantaina 18.2., eikä Aluehallintovirasto ole vielä antanut alueelle uusia päätöksiä. Jos ensi keskiviikon otteluun pääsee yleisöä, tiedottaa SJK asiasta omilla kanavillaan, viimeistään otteluennakossa. Joka tapauksessa otteluun pääsisi ainoastaan SJK:n kausikorteilla, eikä yksittäislippuja tule myyntiin. Seura- tai osakaskortit eivät myöskään käy. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta.  

Kausikortit kaudelle 2022 myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksessa arkisin klo 9–16 ja lauantaisin klo 10–15. Veikkausliigakausi alkaa 2.4. kotiottelulla Helsingin IFK:a vastaan. Löydät SJK:n Veikkausliigan runkosarjan otteluohjelman SJK:n nettisivujen otteluohjelmista, tästä linkistä.