123 456 7890

SJK pelaa tammikuussa alkavassa Liigacupissa vielä ennen Veikkausliigan alkua. Lisäksi tammikuussa pelataan harjoitusotteluita, joissa kohdataan Kokkolan KPV ja Viron pääsarjajoukkue Paide Linnameeskond. Suomen Cup alkaa SJK:n osalta vasta huhtikuussa. SJK aloittaa Liigacupin kotipelillä KuPS:a vastaan lauantaina 28. tammikuuta.

Ennen Liigacupin alkua, SJK pelaa kaksi harjoitusottelua. Virolainen Paide saapuu Seinäjoelle lauantaina 21. tammikuuta, ja tuo on samalla koko talvikauden ensimmäinen kotipeli. Ottelun mielenkiintoa lisää, että Viron pääsarjassa kolmanneksi viime kaudella sijoittunut Paide, on maalivahti Mihkel Aksalun joukkue, ja Paiden urheilutoimenjohtaja toimii Gert Kams. Molemmat entisiä SJK pelaajia. Joukkue vieraili Seinäjoella myös viime talvena, mutta koronarajoitusten takia, ei tuolloin SJK-kannattajat päässeet ottelua Wallsport Areenalle katsomaan. Nyt katsojat pääsevät peliin. Miesten Ykkösessä pelaava KPV kohdataan vielä ennen Paidea, eli lauantaina 14. tammikuuta Kokkolan Kipparihallissa.

Liigacupin otteluohjelma on nyt tiedossa, ja muutoksia voi tulla lähinnä otteluiden pelipaikkoihin tai kellon aikoihin. SJK:lla otteluohjelma on kuitenkin jo melko varma ja isompia muutoksia ei ole tällä tietoa tulossa. Liigacupin pelitapaan on tullut kuitenkin pieniä muutoksia viime vuoteen verrattuna. Nyt pelataan useamman pienemmän lohkon sijasta vain kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, yksinkertaisena sarjana, ja vain lohkon kaksi parasta etenee kilpailussa jatkoon. Lohkojen kaksi parasta kohtaavat välierässä ja niiden voittajat finaalissa. Joukkueilla on aiempaan tapaan mahdollisuus peluuttaa Liigacupissa myös testipelaajia, joita voi nimetä kokoonpanoon kolme kappaletta.

SJK:n kanssa samassa lohkossa pelaa AC Oulu, FC Haka, Ilves, KuPS ja VPS. SJK saa lohkovaiheessa viime kauden Veikkausliigasijotuksen perusteella kolme kotiottelua ja kaksi vieraspeliä. Kotona kohdataan KuPS, VPS ja AC Oulu. FC Haka ja Ilves vieraskentällä. Löydät otteluohjelman tämän jutun lopusta sekä SJK:n nettisivujen otteluohjelmat kohdasta. Otteluohjelmaan päivitetään myös tarkemmin pelipaikat sekä mahdolliset muutokset.

Suomen Cupin ensimmäiset kierrokset pelataan nekin jo tammikuussa, mutta Veikkausliigan joukkueet tulevat mukaan vasta myöhemmin huhtikuussa. Liigacupin loputtua, SJK pelaa todennäköisesti vielä lisää harjoitusotteluita, joista tiedotetaan kevään aikataulujen selvittyä.

Kaikkiin talven kotipeleihin pääsee SJK:n ja SJK Akatemian omilla kausikorteilla. Yksittäislippuja peleihin myydään myös ovelta. Kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja SJK Storessa Torikeskuksella. SJK Store palvelee normaaliaikona arkisin klo 9 – 16 ja lauantaisin klo 10 – 15. SJK Store on joulun aikana auki vielä tänään keskiviikkona 21.12. klo 16:00 asti, mutta sen jälkeen suljettuna 22.- 27.12. välisen ajan. Se on suljettu poikkeuksellisesti myös lauantaina 31.12.

SJK:n talven alustava otteluohjelma:
La 14.01. klo xx:xx KPV – SJK, Kipparihalli, Kokkola
La 21.01. klo 12:00 SJK – Paide Linnameeskond (EST), Wallsport
La 28.01. klo 14:45 SJK – KUPS, Wallsport
La 04.02. klo 14:45 SJK – VPS, Wallsport
Su 12.02. klo 16:00 FC Haka – SJK, Eerikkilän Urheiluopisto
La 18.02. klo 14:45 SJK – AC Oulu, Wallsport
La 25.02. klo 14:45 Ilves – SJK, Pirkkahalli Tampere

Liigacupin Välierät pelataan 18.–19.3. ja finaali 1.4. Kellonajat ja pelipaikat voivat tarkentua lähempänä ottelua. Päivitetty tieto aina SJK:n sivujen otteluohjelmissa. Liigacupin ottelut näkyvät myös Ruutu-Urheilu palvelusta.