123 456 7890

Lauantaina pelattavaan Liigacupin finaaliin SJK:n ja FC Lahden välillä, saa lippuja vielä ovelta. Ottelu alkaa klo 16.00 ja portit sekä lipunmyynti porteilla aukeaa klo 14.30. Ennakkoon on myyty noin puolet hallin kapasiteetista, joten vielä on tilaa muutamalle sadalle ihmiselle.

Mediaa ja VIP-vieraita on tulossa paikalle lisäksi runsaasti. Wallsportin parvella oleva katsomo onkin varattuna kokonaisuudessaan VIP-vieraille ja medialle. Samoin yläkerran kokoustilat sekä pub palvelee vain VIP-vieraita. Mediaväelle on lehdistötilaisuus ottelun jälkeen pukuhuone ykkösessä, Wallsportin alakerrassa.

Alakerran Golf-simulaattorin tiloissa on kaikille avoin pub, joka palvelee janoisia heti porttien auetessa klo 14.30 alkaen. Myös alakerran kahvio palvelee asiakkaita normaaliin tapaan.

Ennakkolippuja saa tapahtumaan vielä Ticketmastersin verkkosivuilta lauantaina aamupäivälläkin, joten kannattaa ostaa liput ennakkoon ja varmistaa sisäänpääsy hyvissä ajoin. SJK:n tai FC Lahden kausikortit eivät käy finaaliin.

SJK – FC Lahti ottelu näkyy suorana nettilähetyksenä, maksullisten IS Extra ja Ruutu+ palveluiden kautta. Voit tutustua palveluun tästä linkistä.

Liigacupin finaali aloittaa myös Veikkausliigan ja SPR:n yhteisen Rasisminvastaisen viikon. Voit lukea tuosta lisää SJK:n verkkosivujen uutisesta.