123 456 7890

Veikkausliigan hallitus on tehnyt muutoksen Liigacupin edellisvuosien pelimalliin ja vuonna 2016 Liigacup pelataan kahdessa alueellisessa kuuden joukkueen lohkossa.

SJK on sijoitettuna pohjoislohkoon, joka kulkee nimellä Lohko A. Samassa lohkossa SJK:n kanssa pelaa RoPS, Ilves, KuPS, VPS ja sarjanousija PS Kemi. Lohkossa B pelaa HJK, FC Inter, FC Lahti, IFK Mariehamn, HIFK ja sarjanousija PK-35 Vantaa.

Alkulohkojen sisällä joukkueet pelaavat kaikkia vastaan yksinkertaisen sarjan aikavälillä 17.1.-21.2. Jatkopelejä ei pelata, vaan lohkovoittajat ratkaisevat suoraan Liigacupin mestaruuden finaalissa, joka pelataan 19.3. Finaali voidaan järjestää jomman kumman finalistin kotikentällä edellisvuosien tapaan. Seinäjoella finaali pelattiin kaudella 2014, kun SJK voitti historiansa ensimmäisen, ja toistaiseksi ainoan, Liigacupin mestaruuden.

Liigacupin 2016 otteluohjelma tarkentuu joulukuussa. Veikkausliigan 2016 ohjelman rakentaminen on niin ikään käynnissä ja ohjelma on tarkoitus julkistaa tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Lue lisää uusitusta Liigacupista Veikkausliigan nettisivuilta tästä linkistä.


SJK juhli Liigacupin mestaruutta kaudella 2014.