123 456 7890

Liigacupin hallitseva mestari SJK aloittaa Liigacupin kaudelle 2015 keskiviikkona, kun se isännöi naapuriseura VPS:ää Seinäjoen Wallsport Areenalla. Ottelu alkaa klo 18.30 ja ennakkoliput ovat olleet jo hyvän aikaa myynnissä.

Pohjanmaan lohko jatkuu SJK:n osalta heti lauantaina FF Jaroa vastaan ja tuokin ottelu pelataan Seinäjoella klo 14.15 alkaen.

Kaikki mitä me tehdään täällä, tehdään pelejä varten. Pelaajillekin on mielenkiintoisempaa kun on konkreettisesti jotain mitä varten valmistaudumme. Treenikausi on tietenkin aina treenikausi, mutta VPS ja Jaro ovat meille derbypelejä ja ne nostavat tuntemuksia vielä enemmän pintaan, sanoo SJK:n valmentaja Chris Cleaver.

– Viimeksi hävittiin VPS:lle ja se tunne kopissa ei todellakaan ollut kovin hyvä sen jälkeen. Joten haluamme kuitata tuon nyt. Samalla haluamme vähän boostata Pohjanmaan Mestaruus statustamme näissä peleissä. Jotkut eivät arvosta Liigacupia mutta meille tässä on myös ylpeys pelissä, päättää Cleaver.

SJK:lla on mukana mielenkiintoinen hyökkäyspään testipelaaja Bahrudin Atajic, joka on ruotsalainen ja syntynyt Västervikissa, mutta pelaa Bosnian U21-maajoukkueessa. Tähän asti hän on edustanut jättiseura Glasgow Celticia 17-vuotiaasta asti ja on alunperin Malmö FF:n kasvatti.

Nopeat jalat hänellä on ja ehdottomasti taustansa puolesta erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Hän tulee varmasti pelaamaan ainakin joitain minuutteja tämän viikon otteluissa, vaikkakaan ei ehkä suoraan avauksessa, arvioi Cleaver Atajicia.

Palvelut ja ovet aukeavat keskiviikkona Wallsportilla klo 17.00 ja mahdolllisesti paikalle tuleville VPS kannattajille on varattu omat tilansa halliin. SJK – VPS potkaistaan käyntiin klo 18.30.

Liput ovelta 10 euroa, alennusryhmäläisille puoleen hintaan ja kausikorteilla ilmaiseksi. Ennakkoliput ovat halvemmat ja niillä varmistat pääsysi otteluun jo etukäteen. Ennakkoliput matsiin myynnissä SJK:n verkkokaupassa.

Paikalle otteluihin odotetaan täyttä tupaa, joten kannattaa hommata liput ajoissa. Ovellekin lippuja jätetään myyntiin.

Tervetuloa!

SJK juhli viime kesänä niin Hietalahdessa kuin Fennia Areenalla, Keskuskentällä ja Wallsportissa VPS oli kuitenkin vahvempi.

VPS nuorentunut merkittävästi

Vaasan Palloseura on talven aikana nuorentanut omaa ryhmäänsä, kun kokeneemmasta kaartista kapteeni Sebastian Strandvall, Jarno Parikka, Antti Uimaniemi, Janne Henriksson, Jean Fridolin Nganbe Nganbe ja Cheyne Fowler jättivät seuran. Tilalle on tuotu lupaavia nuoria pelaajia, kuten nuorten maajoukkuerinkiin kuuluvat Eero Tamminen, Jerry Voutilainen, Mikko Viitikko ja Pyry Soiri. Lisäksi mukaan on liittynyt FC Lahdesta Loorents Hertsi ja MYPA:sta Denis Abdulahi. Nähtäväksi jää kuinka valmentaja Olli Oka Huttunen saa joukkueen iskuun Veikkausliigaudella.

VPS aloitti jo Liigacupin viime viikonloppuna FF Jaron vieraana ja nappasi ottelusta voiton erikoistilannemaalilla, kun Ville Koskimaa puski kulmasta 0-1 numerot. VPS oli ottelussa altavastaajana Jaron hallitessa ottelua, mutta se onnistui pitkillä syötöillä luomaan vaaratilanteita Jaron puolustukseen. Lopulta Jaro väsyi ja VPS sai iskettyä tarvittavan osuman 77 minuutilla.
VPS:n mukana esiintyi tuossa ottelussa kaksi testipelaajaa, kenialainen Clifton Miheso ja norsunluurannikkolainen Charles Bantanga.

Liigacupin lisäksi VPS on pelannut tämän vuoden puolella kaksi harjoitusottelua, kun se kohtasi tammikuun lopulla ensin kotonaan FC Hakan, häviten sille 1-3 luvuin ja sen jälkeen samaisen GIF Sundsvallin, jonka SJK rökitti Wallsportilla 4-2 luvuin. VPS ja Sundsvall päätyivät 1-1 tasatulokseen Vaasassa pelatussa ottelussa.

VPS:llä on tällä hetkellä useita loukkaantumisia, kun puolustajat Timi Lahti, Jesper Engström ja Teemu Honkaniemi ovat sivussa.

VPS kapteeni Sebastian Strandvall jatkaa uraansa Itävallan Austria Lustenaussa.

SJK:lla paljon vaihtoehtoja

Joukkue on tällä hetkellä hyvin kunnossa ja viime viikon KuPS ottelun missanneista Wayne Brown palaa ainakin mukaan ryhmään. Samoin Juho Lähde on taas pelikunnossa. Zeljko Savic on edelleen sivussa ja pienellä epävarmuudella Teemu Penninkangas, jota kiusasi flunssa vielä viikonloppuna.

Testimies Bahrudin Atajic on mielenkiintoinen lisäys SJK:n ryhmään. Hyökkääjänä tai laitahyökkääjänä Celticissä pelannut ruotsalainen voi pelata monella paikalla ja ainakin tehot Celticin nuorisoakatemiassa kielii maaliahneesta kaverista. Atajic liittyi SJK:n treenivahvuuteen kuitenkin vasta maanantaiaamuna, joten ihan parhaassa kunnossa mies ei ole tällä hetkellä.

KuPS:a vastaan Eerikkilässä debyyttinsä SJK paidassa tehnyt Mehmet Hetemaj nähtäneen keskiviikkona tositoimissa ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä.

Liigacupin alkulohko: SJK – VPS keskiviikkona 11.2. klo 18.30 Wallsport Areenalla.

Mehmet Hetemaj (vas.) teki ensiesiintymisensä SJK paidassa viime perjantaina.

Ottelun liput

Ennakkoliput matsiin myynnissä SJK:n verkkokaupassa.
– Pääsylippu ennakkoon 9� / hlö.
– Opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset ja lapset 6-16 vuotta – pääsylippu ennakkoon 4� / hlö.
– SJK 2015 Kausikorteilla ja Voittajakerho kortilla Liigacup SJK – VPS otteluun pääsee veloituksetta.
– Lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit veloituksetta
Lippupaketti molempiin Liigacupin kotioteluihin SJK vs. VPS ja SJK vs. Jaro, ennakkomyynnissä hintaan 15 euroa ja alennusryhmile 6 euroa.

HUOM: Emme toimita pääsylippuja postitse, joten tulosta pääsylippu tai tallenna se puhelimeen.