123 456 7890

SJK U23 otti tärkeän voiton Kakkosen C-lohkossa, kun se kaatoi 2-0 PK-37:n. Maaleja saatiin odottaa aivan pelin loppuun, kun ensin Joonas Lepistö puski Nicolas Kotamäen keskityksen sisään ja noin viisi minuuttia myöhemmin Daniel O’Brien viimeisteli vaihdosta hyvin sisään tulleen Aleksi Pöntisen matalasta keskityksestä. Ottelun ensimmäinen puolisko oli maaliton, vaikka SJK U23 hallitsi peliä lähes mielinmäärin. Toisen jakson alussa PK-37 tuli todella kovaa ensimmäisen kymmenen minuuttia, ja sen jälkeen peli oli vielä hetken sekaisin. Sitten SJK otti sen taas kontrolliin ja maalit olivat vain ajan kysymys. Voitto pitää SJK U23:n mukana kamppailussa Kakkosen nousukarsintapeleistä. Piste-ero toisena olevaan TPV:hen kaventui kolmeen pisteeseen. Seuraava ottelu on niin ikään OmaSp Stadionilla ensi sunnuntaina 9.9. kun vieraaksi saapuu sarjaa johtava GBK. Kärkipään kamppailu alkaa klo 17:00 ja liput siihen portilta on 5€. SJK:n kausikorteilla sisään normaalisti.

SJK U23 – PK-37 2-0 (0-0)
1-0 85 min Joonas Lepistö
2-0 90+1 min Daniel O’Brien

Mun mielestä meillä oli ensimmäisellä puoliajalla jo paikkoja niin paljon, että jonain parempana päivänä niistä olisi mennyt kenties joku sisään. Mutta vastustajan veskari pelasi hyvän pelin ja torjui niitä tilanteita hyvin. Toisen jakson alku oli meiltä heikkoa tekemistä, mutta kun peli eteni, niin sitten se ote kääntyi. Ja siin oli semmoinen tunne, että maali roikkui ilmassa. Hyvä että saatiin ne tarvittavat kaksi osumaa. Hyvät kolme pistettä ja oli mielestäni ansaittu voitto, sanoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen pelin jälkeen.

Aleksi Pöntiseltä hyvä sisääntulo vaihdosta. Hän oli pari viikkoa loukkaantuneena ja pelasi torstaina A-junioreiden mukana semmoisen 60 minuuttia. Teki siellä maalinkin. Oli hyvä että meillä oli vaihdosta heittää sisään vielä paljon hyvää pelaajaa. Pystyttiin vielä nostamaan sitä kautta meidän peliä, jatkoi Uotinen.

Daniel O’Brien ja Joonas Lepistö kasvatti molemmat Kakkosen maalimääränsä tänään yhdeksään maaliin. He ovat siten joukkueen parhaat maalintekijät. Kuitenkin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ei paikkoja saatu hyödynnettyä.

Joskus se vaan on sellaista. Siinä vähän pallo pomppi ja tuli huonoja osumia palloon. Ei siinä oikein yksittäistä syytä ollut miksi ei osuttu aiemmin. Siinä oli paljon hyviä paikkoja ja hyviä keskityksiä. Joskus tuntuu että huonommistakin paikoista tehdään maaleja. Kaksi kertaa kuitenkin pallo maaliin saatiin ja se on hyvä. Samalla pelattiin nolla omissa ja mielestäni puolustettiin hyvin, sanoi Uotinen vielä lopuksi.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Joona Lautamaja, Ville Pajula, Daniel O’Brien, Joonas Lepistö, Janne Tuohisaari (75’ Robbie Malolo), Ville Tikkanen, Nicolas Kotamäki, Sami Viljanen, Diego Martins (59’ Marcus Vinicius) ja Layon Dantas (78’ Aleksi Pöntinen).