123 456 7890

Leijumiseen ei ole varaa
Vaikka Seinäjoen Jalkapallokerhon ensimmäinen voitto tulikin Kokkolan Kipparihallista erittäin selkein numeroin, ei vaatimattomasti pelanneen GBK:n kaataminen anna aihetta leijumiseen.

“Viikko sitten olimme kuin kahden eri seuran pelaajia olisi vain nakattu kentälle, meillä ei ollut yhtenäistä peliasua ja kaikki oli pielessä. Tänään kaikki oli toisin. Vaikka meillä ei vieläkään ollut tulevan kauden peliasuamme, olimme kuitenkin nyt joukkue. Nyt meillä on tarpeeksi laaja materiaali, että voimme suorittaa vaihtoja, eivätkä pelaajat joudu jo tässä vaiheessa paineen alle”, hymyili seuran päävalmentaja Thomas Dunne perjantaina Kokkolassa.

“Jälkikäteen minusta tuntuu siltä, että meillä kävi parilla kaudella TP-Seinäjoessa niin, että jo talvella jouduimme peluuttamaan koko ajan samoja pelaajia ja se loi liikaa rasitusta ja painetta. Nyt pystymme käyttämään laajaa ryhmää. Silti me haluamme vielä mukaan 2-3 miestä. Tilanne on kuitenkin kesällä se, että kaikki TP-Seinäjoen nuoret pelaajat eivät ole meidän käytössämme koko ajan”, jatkoi Dunne.

Kolmen maalin voitto viime kaudella Ykkösessä pelanneesta GBK:sta sai toki valmentajan hymyilemään, mutta hän kyllä muisti huomauttaa, että näillä peleillä ei ole kuitenkaan lopulta suurta merkitystä.

“Viimeksi, kun voitimme GBK:n täällä kolmella maalilla kaksi vuotta sitten, voittivat he Kakkosen Pohjoislohkon ylivoimaisesti. Toivottavasti nyt ei käy niin. GBK tulee olemaan kauden vanhentuessa selvästi kovempi joukkue, siitä ei ole epäilystäkään. Pitää myös muistaa, että minkään joukkueen arvioiminen tässä vaiheessa harjoituskautta ei ole kovin järkevää”, lisäsi Dunne.op”