123 456 7890

Kaudella 2020 SJK-paidassa ihastuttanut hyökkäyspään arkkitehti Emmanuel Ledesma jatkaa SJK:ssa. Sopimus kattaa kauden 2021 loppuun. 32-vuotias argentiinalainen muuttaa Seinäjoelle heti vuoden alusta.

Olen erittäin iloinen, että saan jatkaa tässä perheessä ja palata takaisin SJK-paitaan. Viime kaudesta jäi tunne, että meillä on täällä homma kesken ja työ tehtävänämme. Olen varma, että yhdessä tämän pelaajaryhmän ja valmentajien kanssa, me saavutamme tavoitteemme, sanoo SJK:ssa jatkava Emmanuel Ledesma.

SJK:n kannattajien vuoden pelaajaksi valitsema pelintekijä tuli Seinäjoella kesken viime kauden, ja Ledesma ehti pelaamaan loppukauden aikana vain 11 ottelua. Niissä Ledesma kuitenkin teki 5 maalia ja antoi 2 maaliin johtanutta syöttöä, sekä oli rakentelemassa maaleja ja maalipaikkoja jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Ledesma valittiin myös Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen syyskuussa 2020.

SJK:n urheilujohdossa ollaan erittäin tyytyväisiä Ledesman jatkoon.

Kun Manu liittyi joukkueeseen viime elokuussa, hän teki välittömän vaikutuksen joukkueen pelaamiseen energisellä ja rohkealla pelaamisellaan. Hän on voittajatyyppi sekä kentällä että pukukopissa ja tuo voittamisen kulttuuria joukkueeseen. Todella tärkeä palanen meille, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Manu oli todellakin erinomainen lisä hyökkäyspeliimme, kun hän saapui tänne viime kesänä. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa täällä myös kaudella 2021, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Ledesma liittyy harjoitusvahvuuteen heti tammikuussa ja on siten mukana, kun SJK aloittaa Suomen cupin karsinnat helmikuussa. Löydät kaikki jo sovitut Suomen cupin sekä harjoitusotteluiden aikataulut SJK:n nettisivujen Ottelut-osiosta. Veikkausliigan kausi alkaa 9. huhtikuuta.

SJK:n kausikortit kaudelle 2021 on myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa. SJK Shop on auki seuraavan kerran taas tammikuussa 2021. Verkkokauppa palvelee kuitenkin kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina normaalisti. Myös OmaSp Stadionin lounas on seuraavan kerran taas maanantaina 4.1. 2021.