123 456 7890

Lauantaina 15.2. pelataan jalkapallon kansainvälisen V KOMIA-turnauksen päätösottelut.
Finaaliin torstain välieristä selvisi Suomen U21 maajoukkue, sekä isäntäjoukkue SJK.

Pronssiottelussa taas pelaavat espanjalaisista lupaavista pelaajista koostuva Catalonia XI ja hallitseva Viron mestari FC Levadia.

Välierissä nähtiin tasaiset ottelut joukkueiden välillä ja molemmissa otteluissa voitot ratkesivat vain maalin erolla.

Torstaina hallia ei myyty loppuun, mutta yleisöä paikalle oli löytänyt noin 400 henkeä. Lauantaille mukaan mahtuu siis vielä noin satakunta ihmistä lisää.

Lauantain aikataulu:

Pronssiottelu Catalonia XI vs. FC Levadia klo 14.30.
Finaaliottelu SJK – Suomi U21 klo 17.00.

Ovet avataan tuntia ennen ensimmäistä ottelua ja samalla aloittaa palvelun yläkerran pubi sekä alakerran kahvio.

Tervetuloa viihtymään viidenteen KOMIA-turnaukseen Seinäjoen Wallsport Areenalle!

Suomen maajoukkueen huoltajalegenda Gunnar Yliharju Suomen U21 maajoukkuetähtien ympäröimänä.

Pronssiottelussa vastakkain Catalonia XI ja FC Levadia

Finaalipäivän avausottelussa nähdään espanjalaisten ja Viron Mestarin yhteenotto. Levadian päävalmentaja Marko Kristal oli välierätappion jälkeen pettynyt, mutta lupasi piiskata joukkueensa parempaan lauantaina.

Vaikka ottelu muuten oli varsin tasainen, olimme pelin alussa pahasti alakynnessä ja SJK onnistui tekemään avausosuman. Kovasta yrityksestä huolimatta emme onnistuneet tasoittamaan ottelua ja hyökkäyksistämme puuttui päättäväisyyttä, kommentoi Kristal Levadian nettisivuilla.

Lauantaina kohtaamme katalonialaisjoukkueen ja me todellakin aiomme parantaa siihen otteluun, päättää Kristal

Espanjalaispelaajista koostuva Catalonia XI pelasi siihen nähden melko hyvin joukkueena, että he ovat harjoitelleet yhdessä vasta kaksi kertaa. Pääosin taitaviin yksilöihin on kuitenkin turvauduttava ja ainakin vasemmalla pelaava Hector Garcia, sekä oikealla pelaava Carlos Lopez jäi monelle mieleen avausottelusta. Myös keskikentän keskellä Miki Martinez oli melko suvereeni pallokontrollissaan. Pahimpana ongelmana on kuitenkin juuri joukkueen tuntemattomuus toisilleen, eikä yhteispelissä syötöt napsahtele aina aivan kohdilleen. Lauantaina joukkue on kuitenkin taas hieman enemmän yhteenhitsautunut, kun välipäivän aikana on päästy treenaamaan yhdessä ja käymään asioita läpi valmentaja Santi Castillejon kanssa palavereissa.

Catalonia XI sai jo torstaina kokoonpanoonsa yhden uuden miehen, kun numerolla 11. kentälle vaihdosta kirmasi Pau Seguro. Muutama pelaaja sai kolhuja ottelussa Suomea vastaan ja pelaaminen lauantaina ratkeaa vasta aamulla.

Myös FC Levadialla on mukana aiemmin kokoonpanoon nimeämätön pelaaja Heiko Tamm, joka pelasi mukana jo SJK:ta vastaan torstaina. Suomen U19 maajoukkueen Jere Aallikkoa ei kentällä torstaina vielä nähty, mutta kenties nuorimies päästetään irti pronssiottelussa lauantaina.

Pronssiottelu Catalonia XI vs. FC Levadia potkaistaan käyntiin klo 14.30.

SJK saa finaalissa vastaansa Suomen U21 maajoukkueen

Torstain välierien perusteella lauantain finaalissa kohtaavat oikeutetusti turnauksen kaksi parasta joukkuetta, kun isäntäjoukkue SJK ja Seinäjoella koko viikon leiriään pitänyt Suomen U21 maajoukkue kohtaavat.

Harvoin tulee pelattua joulukuusta vastaan, mielenkiintoista lähteä pelaamaan. Alle 21-vuotiaiden joukkue on huomenna varmasti paljon valmiimpi kuin tänään, mutta niin olemme mekin. Rotaatiota täytyy tehdä, penkillä on nälkäisiä jätkiä ja a-junioritkin ovat käytettävissä. Hieno matsi tulossa, ennakoi SJK päävalmentaja Simo Valakari jo torstain ottelun jälkeen.

Myös Suomen nuorten päävalmentaja Tommi Kautonen odottaa finaalista hyvätasoista ja toivoo paikalle myös paljon yleisöä.

SJK on fyysisesti erittäin vahva joukkue. Siinä mielessä se on hyvä vastustaja meille valmistautumisessamme tulevaan San Marino karsintaotteluun, Kautonen arvioi Palloliiton verkkosivuilla.

Pelien välillä on vain yksi päivä, onneksi saamme muutamia tuoreita jalkoja kentälle. Hieman nopeastihan tämä finaali tulee, mutta uskon, että siitäkin huolimatta meillä riittää energiaa kentälle.

Toivottavasti paikalliset futisfanit löytävät sankoin joukoin paikalle, niin saamme tarjota seinäjokisille hienon jalkapallotapahtuman, Kautonen haastaa lopuksi.

Suomi U21 saa mukaansa kuumeilusta toipuneen HJK:n Robin Lodin ja pikahälytyksellä mukaan saadun TPS:n Aleksi Ojanperän. SJK näkökulmasta mielenkiintoista on, että SJK pelaajat Felipe Aspegren ja Ville Viljala saatetaan nähdä pelaamassa kotihallissaan omaa joukkuettaan vastaan. Toisaalta pelaahan maailmallakin pelikaverit maajoukkuepaidoissa vastakkain, joten tuskin tuo haittaa KOMIA-turnauksessakaan?

SJK puolestaan saa nyt mukaansa A-junioreista kolme pelaajaa, jotka olivat poissa edellisestä ottelusta lukion penkkaripäivän ja oman SM-karsintapelinsä vuoksi. Juuri U18 maajoukkueeseen valittu Elias Ahde ja samaan joukkueeseen varalle valittu Tuomas Lähdesmäki nähdään mukana kokoonpanossa. Samoin mukana on laitalinkki Jesse Sarajärvi.

Puolustaja Matti Lähitie joutuu sen sijaan kokonaan sivuun vatsataudin vuoksi.

SJK – Suomi U21 lauantaina klo 17.00.

Tervetuloa katsomaan huikeaa V KOMIA-turnauksen finaalia Seinäjoen Wallsport Areenalle!

Pääsyliput

SJK Kausikortilla saa -20% alennusta kaikista lipuista.

Päivälippu 25
Lapset alle 16 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 12.50 ?Lapset alle 8 vuotta ja sotaveteraanit ilmaiseksi

VIP Päivälippu 60
sis. paikan terassikatsomosta, buffetpöydän sekä kolme juomalippua.

Kuljetukset

SJK ja Komia-Liikenne ovat juuri sopineet lisävuoroista lauantaille 15.2 kello 13.30 Matkakeskus – Wallsport ja takaisinpäin kello 19.00 reitillä: Wallsport – Matkakeskus.

Kuljetus turnaukseen tuleville, reitillä 13 on maksutonta lauantaina 15.2 kello 14.30 eteenpäin.
Lisätietoja ja tiedot muista paikallisliikenteen kuljetuksista: www.komialiikenne.fi??

Kannattaa suosia bussikuljetuksia, sillä alueen parkkitila on rajallinen.

Televisiointi

Media-alan erikoisfirma Great Play televisioi suorana internettiin molemmat finaalipäivän ottelut TV-tason HD-lähetyksenä. Ottelut kuvataan kolmella kameralla, mukana on selostus ja hidastukset.

Lähetyksen hinta on 7 euroa/streami. Tilausohjeet saat tästä linkistä: LIVE Streaming