123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja FC Lahti kohtaavat ensi lauantaina 13.9. klo 16.00 Seinäjoen Keskuskentällä. Tuossa ottelussa kohtaavat Veikkausliigan kakkonen ja kolmonen. Joukkueita erottaa toisistaan tällä hetkellä vain yksi piste, SJK:n ollessa nyt niskan päällä.

Kaudesta on enää pelaamatta seitsemän ottelua ja tämä peli mukaan luettuna SJK:lla on vain neljä kotiottelua jäljellä.

Jos SJK voittaisi lauantaina, ottaisi se kiinni HJK:n kaulaa ykköspaikalla ja tekisi samalla eroa kolmantena olevaan FC Lahteen. Tällä hetkellä myös piste-ero neljäntenä olevaan Kuopion Palloseuraan on jo yhdeksän pistettä, joten lauantain ottelulla on paljon merkitystä mitalitaistelun kannalta.

Koskaan aiemmin ei seinäjokelainen seura ole ollut vastaavassa tilanteessa. Eikä koskaan aiemmin ole seinäjokelainen seura voittanut mitalia Suomen pääsarjatasolla miesten jalkapallossa.
Nyt SJK tarvitsee koko kotikaupungin ja maakunnan tuen taakseen, jotta tuo historiallinen saavutus olisi mahdollista.

Edellisessä kotiottelussa SJK sai yli 4000 ihmistä tuekseen ja yleisöä odotetaan paljon paikalle myös nyt.

Myös Lahdesta on tiettävästi tulossa suuri joukko kannattajia omiaan tukemaan, joten tunnelma Keskuskentällä tulee olemaan jälleen melkoinen.

SJK – FC Lahti lauantaina 13.9. klo 16.00
Portit ja palvelut aukeavat klo 14.30.
1000 ensimmäistä katsojaa saa pullakahvit ilmaiseksi.
Tervetuloa!

Ennakkoliput netistä:
NetTicket.fi
Muut ennakkomyyntipisteet:
Liput ja ennakkomyynti
Portilta:
15 (normaali)
10 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ottelu näkyy myös suorana ISTV:ssä. Lähetys alkaa n. klo 15.50.

Etkot Wilsonissa ja jatkot Karmassa – samalla voi tavata pelaajia

Ennen ottelua Sport Bar Wilson toimii kokoontumispaikkana klo 13.00 – 14.30 ja siellä on kaikilla SJK korteilla tarjouksia. Myös pelaajista ainakin Wayne Brown ja päivän kokoonpanoon kuulumattomia on paikalla kannattajia tervehtimässä.

Pelin jälkeen puolestaan Karma toimii jatkopaikkana. Paikalle Karmaan on tulossa myös päävalmentaja Simo Valakari, SJK pelaajia ja seurajohtoa. Karmassa tilaisuus alkaa ottelun jälkeen, noin klo 19.00 ja jatkuu klo 22.00 saakka, jolloin yökerho aukeaa normaalisti. Myös Karmassa luvassa tarjoukset SJK korteilla.

Kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat vapaasti tervetulleita molempiin tapahtumiin. Tarjoukset SJK kausikorteilla, Voittajakerhokorteilla ja SJK-kannattajien korteilla.

ps. Varsinainen otteluennakko ilmestyy SJK:n nettisivuille viimeistään torstai-iltana.