123 456 7890

Seinäjoen OmaSp Stadion toimii kaikkien aikojen pohjoisimpana pelipaikkana yksiosaisena pelatun Respect Suomen Cupin finaalille. Lauantaina pelattavassa finaalissa kohtaavat viimevuotiseen tapaan SJK ja HJK. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 17.00.

Ottelun voittaja varmistaa europaikan ensi kaudelle ja saa 50 000 euron rahapalkinnon. Häviäjä saa ainoastaan hopeamitalit muistokseen tapahtumasta. SJK voitti historiansa ensimmäisen Suomen cupin mestaruuden viime vuonna ja pyrkii toistamaan tempun nyt lauantaina. HJK puolestaan metsästää paikkaa Suomen cupin parhaiten menestyneenä joukkueena. Sillä on kasassa 12 cup-mestaruutta ja tuolla määrällä se jakaa kärkipaikan Valkeakosken Hakan kanssa.

Suomen Cup finaalin lisäksi lauantaina pelataan myös Regions’ Cupin finaali SJK Akatemia – KaaPo, joka alkaa OmaSp Stadionilla klo 12.00. Myös tuon ottelun voittaja saa rahapalkinnon ja paikan Eurooppaan, edustamaan Suomea UEFA:n Regions’ Cup lopputurnaukseen ensi talveksi.

Molemmissa otteluissa SJK:n joukkueita valmentaa sama valmentajakaksikko.

Kiireinen päivä tulossa, mutta jännittävä sellainen ja odotan sitä innolla. Suurin haaste itselleni on saada organisoitua kaikki asiat molempien joukkueiden osalta mahdollisimman hyvin, sanoo SJK:n ja SJK Akatemian vastuuvalmentajana yhdessä Toni Lehtisen kanssa toimiva Brian Page.

Joka tapauksessa tämä on mahtava päivä tälle seuralle. Molemmat joukkueet finaalissa ja molemmat ottelut pelataan meidän omalla stadionilla. Ei voisi olla parempaa tilannetta, Page jatkaa.

Kysessä on ensimmäinen kerta koskaan, kun saman seuran kaksi joukkuetta on mukana molemmissa finaaleissa.

Se on todella hienoa ja jälleen yksi hieno asia, jonka tämä seura voi liittää lyhyeen, mutta sitäkin suurempaan historiaansa. Aikajanalla tämän seuran historia ei ole pitkä, mutta elävässä elämässä kaikki, mitä seura on saavuttanut ja voittanut, on ainutlaatuista. Me haluamme jatkaa sitä voittamisen kulttuuria, lisäämällä lisää voittoja mukaan tänä lauantaina. Olen täysin luottavainen, että molemmat meidän joukkueemme voivat menestyä finaalissa ja tehdä tästä päivästä mahtavan koko seuralle, sanoo Page.

Molemmat joukkueet voivat saavuttaa europelipaikan samana päivänä. Se on oikeastaan aika uskomatonta. Me haastoimme SJK Akatemian joukkueen voittamaan oman sarjansa ja sen he ovat jo nyt tehneet. Lisäksi se joukkue pääsi Regions’ Cupin finaaliin ja nyt sillä on siten mahdollisuus voittaa tuplamestaruus, ennen viimeistä sarjapeliään. Samalla meidän vaatimus edustusjoukkueelle on tälle kaudelle ollut saavuttaa paikka Eurooppaan, ja nyt sekin on mahdollista saavuttaa samana päivänä. Olisi mahtavaa varmistaa se nyt ja voisimme mennä loppuihin kuuteen sarjapeliin hakemaan hopeamitaleja cup-voittajina. Se olisi parempi saavutus, mitä saimme viime kaudella, muistuttaa Page lopuksi.

Edustusjoukkueen pelaajistossa on odotukset korkealla finaalin suhteen, vaikka sarjapeleissä vastustaja HJK on osoittautunut erittäin kovaksi.

Siitä tulee kova peli joka tapauksessa, sillä onhan se finaali. Siinä ei ole muuta tavoitetta kuin voittaa se. Uskoisin, että voitamme, jos olemme kurinalaisia, pelaamme tiiviinä ja kaikki tekee yhdessä parhaansa. Se on mielestäni kuin toinen derby-ottelu. Eli lähdemme siihen samalla tavalla kuin derbyyn, sanoo Billy Ions.

Ions oli jo SJK:n mukana viime kaudella, kun SJK voitti Suomen Cupin Finaalin, mutta hän oli pelannut Suomen Cupia jo edellisen seuransa kanssa, eikä siten voinut pelata SJK-paidassa finaalissa. SJK:n voittaessa, hän pääsi kuitenkin näkemään miltä cupin voittaminen tuntuu.

En ole koskaan aiemmin itse pelannut finaalissa. Näin viime vuoden juhlat läheltä, mutta en mieti niitä. En sanoisi, että olisin mitenkään hermostunut tulevasta ottelusta, vaan enemmänkin innoissani, Ions kertoo.

Ions teki uskomattoman kauniin maalin VPS:aa vastaan Pohjanmaan derbyssä ja tuon maalin video on kiertänyt jalkapallomaailman somekanavissa. Arviolta sen on nähnyt jo yli kymmenen miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa.

Kun tein sen maalin, en uskonut sen saavan sen suurempaa huomiota. Tottakai tiesin, että nyt tuli tehtyä hyvä ja tärkeä maali, mutta kun siitä tuli niin suuri juttu, oli se ihan hullua. Se vain osoittaa millainen internet on. Se keräsi vain muutamassa tunnissa valtavat katsojamäärät ja se on täysin hullua. Oli tietenkin kiva saada huomiota, mutta ei se vaikuta minuun muuten kuin, että haluan tehdä lisää maaleja. Toivottavasti jo lauantaina finaalissa, silloin se olisi entistä hienompaa, päättää Ions.

Ions iski maalin myös viime viikon Veikkausliiga-ottelussa sekä syötti uransa ensimmäisen veikkausliigamaalin tehneen Jesse Sarajärven maalin. Myös Joel Mero pääsi maalisarakkeeseen Rovaniemellä ja Ionsin tavoin lauantaina on hänelläkin edessä ensimmäinen cup-finaali.

Odottavilla mielin tässä ollaan. Ei oikeasti malta odottaa, että pääsee kentälle ja tositoimiin. En ole koskaan ollut cup-finaalissa missään. Ainahan latautuminen on otteluun täysillä, mutta jotenkin uskoisin, että tähän vielä joku ylimääräinen prosentti jostain vielä löytyy. On kuitenkin niin hieno tapahtuma ja halu voittaa on niin suuri, sanoo SJK:n puolustaja Joel Mero.

Meron maali RoPS:aa vastaan oli hänen ensimmäisensä SJK-paidassa. Koko uralla se oli hänen kolmas veikkausliigamaalinsa.

Kyllä se tietenkin nosti itseluottamusta. Koen olevani vaarallinen pelaaja erikoistilanteissa ja tämmöinen onnistuminen tuo siihen vielä lisää itseluottamusta. Toivotaan että pääsen tekemään lisää cup-finaalissa, päättää Mero.

Ionsin ja Meron lisäksi SJK-pelaajista Aristote Mboma, Joonas Sundman, Diego Bardanca, Chema Antón, Sergi Arimany, Kaine Sheppard ja Vahid Hambo, jotka eivät ole aiemmin Suomen Cupia voittaneet. Kaikilla muilla on vähintään yksi Suomen Cupin mestaruus tilillään.

On minulla B-nuorten SM-kulta, mutta siihen ne voitot toistaiseksi jääkin, naurahtaa SJK-hyökkääjä Vahid Hambo.

Aikuisten tasolla ei ole mitään vielä tullut voitettua. Kyllä sitä on tässä viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana miettinyt, että olisi kiva jotain voittaa, ja miesten sarjoissa sitä pelataan vain voitosta, Hambo jatkaa.

Kun tulin mukaan joukkueeseen kesken kauden, en edes vielä oikein tajunnut, miten iso juttu se on, että nyt pelataan Suomen Cupin finaalissa. Joukkue oli jo silloin valmiiksi finaalissa, enkä ollut siinä alussa mukana. Mutta kyllä sen on nyt huomannut, miten jengi on latautunut tähän. Varsinkin nämä pelaajat, jotka viime vuonna olivat finaalissa. He tietävät, mitä sen voittaminen tarkoittaa ja sitä suurella mielenkiinnolla nyt itsekin odotan, Hambo kertoo.

SJK on seurana tottunut aina voittamaan jotain viime vuosina. Seura on voittanut Kakkosen, Ykkösen, Veikkausliigan, Liigacupin ja Suomen Cupin. Luoko aiemmat saavutukset pelaajille paineita?

Mielestäni se on vain hyvä että täällä on totuttu voittamiseen. Se on hyvä, että vaaditaan voittamista, mitalia, pokaalia, tuplaa tai mitä ikinä vain mahdollista onkaan. Ja cup-finaali on vain yksi peli. Se on kerrasta poikki, eikä siinä ole väliä, kuka siinä on vastassa. Tottakai tiedämme että Klubi on vastassa ja se on Suomen kovimpia jengejä, mutta se mitä sarjassa on ollut, ne on sarjapelejä. Tämä on ihan erilainen ottelu ja ratkaisuun riittää vain yksi voitto, muistuttaa Hambo lopuksi.

Molempiin otteluihin odotetaan suurta yleisömäärää ja varsinkin varsinainen Suomen Cupin finaali, kerännee lähes loppuunmyydyn OmaSp Stadionin. Helsingistä saapuu satoja HJK-kannattajia omalla junalla otteluun ja SJK-kannattajat vastaavat kannustukseen satapäisenä omassa päädyssään. Kaikkiaan lippuja on mennyt reilut 4000 tällä hetkellä.

Regions’ Cupin finaaliin on on vapaa sisäänpääsy. Suomen Cupin Finaaliin ennakolippuja myy Ticketmaster omilla verkkosivuillaan tai myyntipisteissään kautta maan. Seinäjoella Ticketmasterin myyntipiste löytyy Rautatieaseman Makuunista. Rajoitettu erä ennakkolippuja SJK:n kannattajapäätyyn ja Eteläkatsomoon myynnissä myös SJK Shopissa OmaSp Stadionilla.

Juhlaviikonloppu alkaa jo perjantaina 22.9. Suomen Cup Etkoilla, OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä yleisöä tanssittaa DJ ja bilebändi Telaketju. Etkoille lippu maksaa 10 €, mutta Suomen Cupin finaalin ennakkolipuillla sen saa viidellä eurolla.

Tervetuloa juhlimaan ja kannustamaan SJK voittoon molemmissa cup-finaaleissa! Lisää infoa molemmista joukkueista ja tapahtuman tarkemmista järjestelyistä tämän otteluennakon loppuosassa. SJK Akatemian oma otteluennakko lauantain Regions’ Cup -finaaliin luettavissa tästä linkistä.

SJK voitti viime vuonna Suomen Cupin Tampereen Ratinassa ensimmäistä kertaa. Kuva Jussi Eskola, luvaton käyttö kielletty.

Lähes varma Veikkausliigan mestari HJK vastassa

Kun Veikkausliiga on pelaamatta kuusi ottelua, on HJK jo käytännössä varma Suomen mestari 2017. Sillä on imahdollisuus varmistaa mestaruus jo sunnuntaina, vaikka se ei edes pelaa Veikkausliigaa tänä viikonloppuna. Mestaruus voisi varmistua muiden joukkueiden keskinäisten tulosten perusteella.

Veikkausliigan mestaruus olisikin ensimmäinen asia, mitä HJK on voittanut lähes kolmeen vuoteen. Kahtena edellisenä kautena mestaruus on mennyt ensin Seinäjoelle ja siten Maarianhaminaan ja samoihin osoitteisiin on mennyt myös Suomen Cupin voitot. Viime vuonna HJK joutui katselemaan vierestä, kun SJK juhli historiansa ensimmäistä Suomen Cupin voittoa Tampereen Ratinassa.

Tälle kaudelle HJK jatkoi Mika Lehkosuon valmennuksessa, mutta Lehkosuon rooli muuttui merkittävästi. Lehkosuon rooliksi joukkueelle tuli kansainvälisistä sarjoista tutumpi managerin paikka kun perusvalmennustyön harjoituskentällä hoitaa espanjalainen apuvalmentaja Jose Riveiro. Lehkosuo vastaa edelleen isoista linjauksista, mutta Riveiron rooli on kasvanut isommaksi. Samalla tälle kaudelle joukkueen rakentaminen toteutettiin täysin eri tavalla kuin aiempina kausina ja kokeneiden ulkomaalaistähtien sijasta, joukkueeseen hankittiin pelaajia, jotka ovat osoittaneet kykynsä nimenomaan Veikkausliigassa. Mukaan nostettiin nuoria omia kasvatteja ja he ovat myös ansainneet peliaikaa.

Muutos on ollut onnistunut, sillä HJK on hävinnyt koko kaudella vain kahdesti, se on päästänyt vain 12 maalia ja tehnyt samaan aikaan peräti 63 maalia pelatuissa 27 ottelussa. Joukkueen pelityyli on myös ollut hieman erilainen kuin aiempina vuosina. Edelleen kaikki perustuu pallonhallintaa, mutta nyt joukkue prässää aggressiivisemmin ylhäältä ja hyökkää muutenkin suuremmalla riskillä. Suomen kentillä tämä toimii, jos taas aiemmin toteutettu varovaisempi pelitapa toi onnistumisia eurokentilllä.

SJK:lle uusiutunut HJK on ollut tällä kaudella myrkkyä. HJK on voittanut molemmat kohtaamiset Veikkausliigassa 6-0-luvuin ja SJK on joutunut nöyrtymään niin vieraskentällä kuin kotonaan. Ensimmäisessä ottelussa Helsingissä keväällä, ei SJK:lla ollut kentällä juuri sanansijaa ja HJK vei peliä mielinmäärin. SJK vaihtoi sen jälkeen valmentajaa, mutta myös seuraavan käskyttäjän komennossa SJK kaatui. Erona oli kuitenkin kotikentällä pelatussa ottelussa se, että SJK oli ottelun ensimäisellä puoliajalla pelin parempi osapuoli pelillisesti. HJK kuitenkin onnistui käyttämään tekopaikkansa murskaavasti ja SJK:n pelaajat siirsivät katseitaan jo tuleviin otteluihin. Myös jälkimmäisen ottelun jälkeen SJK on kokenut muutoksen, sillä valmentaja vaihtui toistamiseen ja nyt HJK saa vastaansa jälleen erilaisen SJK:n. Tai kenties jopa tutumman SJK:n, sillä nyt SJK on palannut pelillisesti lähemmäs sitä samaa joukkuetta, joka nöyryytti HJK:ta viime kaudella Suomen Cupin finaalissa.

Myös HJK on kokenut muutoksia tämän kaudena aikana. Joukkueen tehokkain maalintekijä tällä kaudella on edelleen Alfredo Morelos, joka ehti tehdä kauden alusta ensimmäisten 12 ottelun aikana peräti 11 maalia. Morelos siirtyi jo heinäkuussa Skotlannin pääsarjaan, missä maalitehtailu on jatkunut samanlaisena. HJK hankki Moreloksen korvaajaksi PS Kemin tehomies Filip Valencicin, joka on yhteensä tehnyt molemmissa joukkueissa 12 maalia. Entinen SJK-hyökkääjä Akseli Pelvas on niin ikään tehnyt 11 maalia, mutta Pelvas on tarvinnut maaleihinsa huomattavasti suuremman määrän otteluita ja maalipaikkoja kuin Morelos. Morelos oli HJK:n yksittäisesti vaarallisin pelaaja, jonka pysäyttäjää ei Suomen kentiltä löytynyt. Suomen Cupin finaalissa HJK on Pelvaksen varassa kärjen suhteen, sillä Valencic ei saa pelata HJK-paidassa, ehdittyään pelata cupia jo PS Kemin paidassa tällä kaudella.

SJK:ta vastaan HJK:n tähtenä oli molemmissa peleissä myös Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Mostagh ”Mosa” Yaghoubi, joka loukkaantui jälkimmäisessä kohtaamisessa ja on ollut siitä lähtien sivussa. Sivussa on varmuudella myös loukkaantuneet Roni Peiponen ja Ville Jalasto. Puolustaja Hannu Patronen on kärsinyt päävammasta ja hänen pelaamisensa lauantain finaalissa on vielä epävarmaa. Stadin derbyssä kentältä lähti loukkaantumisen vuoksi myös laitakiituri Evans Mensah ja pitkään on ollut sivussa myös Aapo Halme. Kummankaan kohdalla pelikuntoon toipuminen ennen finaalia on epävarmaa. HJK:lla kuitenkin rosteria riittää ja tähtiä löytyy jokaiselle pelipaikalle poissaoloista huolimatta.

Pallosta Marc Valesin ja Erfan Zenelin kanssa kamppaileva Juha Pirinen, on ollut yksi HJK:n hankintoja tälle kaudelle.

Kaikki SJK-pelaajat pelikunnossa lauantaina

Valmentajakaksikko Brian Page – Toni Lehtinen, saa eteensä positiivisen ongelman kokoonpanoa valittaessa, sillä kaikki pelaajat Matej Hradeckya lukuunottamatta ovat käytettävissä. Pelikieltoja tai loukkaantumisia ei ole.

Kaksikon alaisuudessa SJK on ehtinyt pelata nyt kaksi ottelua ja se on voittanut molemmat, yhteismaalein 5-1. Joukkueen sisällä henki on tällä hetkellä mahtava ja hymy on palannut kaikkien huulille. SJK:lla on kaikki mahdollisuudet päättää kausi Suomen Cupin mestarina ja Veikkausliigan hopeamitalistina. Lauantain Suomen Cupin finaali pelataan SJK:n omalla kotistadionilla, mikä tuo vielä lisäpotkun tämänhetkiseen fiilikseen joukkueen sisällä.

Billy Ions on löytänyt tehot viime otteluissa, iskemällä kahdessa ottelussa kaksi maalia ja syöttämällä yhden. Koko kaudella Ions on tehnyt yhdeksän maalia ja sillä maalimäärällä hän on joukkueen paras maalintekijä. Puolustuksessa kolmikko Diego Bardanca, Joel Mero ja Dani Hatakka, on kaikki onnistuneet erinomaisesti ja jos SJK lähtee peliin vain kahdella topparilla, on valinta tästä kolmikosta vaikea. Sekä Hatakka että Mero ovat myös onnistuneet maalinteossa tällä kaudella. Kapteeni Mihkel Aksalu on varma oma itsensä maalinsuulla ja keskikentällä Mehmet Hetemaj pitää taas huolen keskikentän toimivuudesta, missattuaan muutaman ottelun loukkaantumisen vuoksi.

Aksalun jälkeen eniten otteluita ovat pelanneet keskikentällä Matti Klinga ja Erfan Zeneli, jotka molemmat tuntevat entisinä HJK-pelaajina vastustajan hyvin. Viime peleissä on saanut vastuuta keskikenttäpelaaja Obed Malolo, joka hänkin omaa HJK-taustan. Kolmikolla on varmasti myös näyttöhaluja entistä seuraansa vastaan.

SJK on taas yhteinäinen ja henki on huipussaan ennen lauantain finaalia.

Suomen Cupin ja Regions’ Cupin finaalien järjestelyt lauantaina

Vaikka ottelu pelataan SJK:n kotistadionilla, vastaa ottelun järjestelyistä Suomen Palloliitto. Myös lipunmyynti on tapahtumaan Palloliiton järjestämää. Median edustajien tulee tehdä akkreditoinnit tapahtumaan Palloliiton kautta.

OmaSp Stadionin portit aukeavat lauantaina 23.9. klo 11.00 Regions’ Cupin finaalia varten. Otteluun on vapaa pääsy ja palveluiden osalta auki on pääkatsomon alla olevat kahviot sekä Carlsberg Sports Bar. Regions’ Cupin Finaali potkaistaan käyntiin klo 12.00 ja ottelu pelataan ratkaisuun saakka, joten varsinaisen peliajan päättyessä tasan, ratkaistaan ottelu rangaistuspotkukilpailussa.

Regions’ Cupin finaali ja palkintojenjaot sen osalta on ohi noin klo 14.30 ja OmaSp Stadionin sisäpuoli tyhjennetään katsojista sen jälkeen. Carlsberg Sports Bar jatkaa palvelua myös tämän jälkeen ja SJK-kannattajat kokoontuvat siellä nostamaan tunnelmaa tulevaa Suomen Cupin finaalia varten.

OmaSp Stadionin portit avataan jälleen klo 15.30 Suomen Cupin loppuottelua varten ja finaaliottelu potkaistaan käyntiin klo 17:00. Ottelun päättyessä varsinaisen peliajan jälkeen tasan, pelataan ensin 2 x 15 min jatko-ottelu. Jos sekin päättyy tasan, haetaan ratkaisu rangaistuspotkukilpailulla.

Jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, pelin aikana ja puoliajalla Carlsberg Sports Bar palvelee ainoastaan pääkatsomon asiakkaita. Anniskelupisteitä löytyy myös muualta stadionilta. Pelin jälkeen Carlsberg Sports Bar on jälleen auki kaikille asiakkaille.

Yonoton-mobiilisovelluksen kautta pääset tilaamaan ruokaa ja juomaa pikatiskeille. Palvelun avulla tuotteita on mahdollista tilata etukäteen niin isoille tai pienille ryhmille sekä yksittäisille henkilöille. Tilaukset tulee tehdä Yonoton-mobiilisovelluksen kautta, jonka saa ladattua App Storesta tai Google Playsta. Tilauksen voit tehdä vaikka ottelua edeltävänä päivänä. Lue <a href=”http://www.yonoton.com/”>lisää tästä.

Ennakkolippuja on myyty jo noin 4000, joten paikalle on tulossa runsaasti yleisöä. Mahdollisesti jotkut katsomot tai koko stadion menee loppuunmyydyksi. Toivommekin, että katsojat ottavat tämän huomioon paikalle tullessa. Jonoja saattaa kertyä ja parkkipaikkoja on rajallisesti.

Katsojat otetaan tähän otteluun sisään Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn puoleisista pääporteista. HJK-kannattajille on oma sisäänpääsynsä ja omat palvelunsa anniskeluineen Itäpäädyssä. HJK-kannattajille on myös täysin oma lippulinkkinsä, jota he voivat tiedustella HJK:n toimistolta tai heidän omilta kanaviltaan. Itäpäätyä ei avata muulle yleisölle ennenkuin muut katsomot on myyty täyteen.

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi.Porteilla tehdään turvatarkastuksia. Muun muassa kaikki reput ja muut laukut tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200 mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Kaikki katsomot ovat kuitenkin katettuja. Palloliiton tarkempi ohjeistus kielletyistä esineistä sekä ottelutapahtuman säännöistä, löytyy tästä linkistä.

OmaSp Stadionin SJK Shop palvelee ottelupäivinä myös sisäpuolella, Pääkatsomon lohkon 103 alta löytyy toinen fanituotemyymälä. Tervetuloa ostoksille!

Parkkitilat ovat alueella rajalliset, joten kannattaa suosia julkisia kyytejä tai polkupyöriä. Pyöräparkit löytyvät OmaSp Stadionin tapahtumatorin laidalta. Parkkipaikkoina palvelevat Wallsportin ja jääurheilukeskuksen parkkipaikat, Joupiskan laskettelukeskuksen alue sekä Alaseinäjoenkadun varrella oleva lisäparkkipaikka. Parkkitiloja löytyy myös noin 300 metrin päästä Seinäjoki Areenan alueelta ja Framin parkkihallista.

Ennakkolippuja myydään Pääkatsomoon, Eteläkatsomoon sekä Kannattajapäätyyn. Liput ovat numeroituja istumapaikan mukaan, poislukien Kannattajapääty. Kannattajapäädyn keskiosan lohkot 125 ja 126 ovat varattu SJK:n epävirallisen kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomoksi.

Ennakkoliput otteluun ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja heidän myyntipisteissään kautta maan. Seinäjoella myyntipiste sijaitsee Rautatieaseman Makuunissa. SJK Shopissa OmaSp Stadionilla on myynnissä rajoitettu erä ennakkolippuja Eteläkatsomoon sekä SJK-kannattajien Kannattajapäätyyn. HJK-kannattajien lippulinkit löytyy heidän omista kanavistaan.

Tervetuloa viihtymään Seinäjoen OmaSp Stadionille!