123 456 7890

SM-sarjakarsintaan valmistautuva SJK U19 joukkue kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa SiPS / Kings yhdistelmäjoukkueen. Ottelu on samalla joukkueen ja koko seuran ensimmäinen kotiottelu vuodella 2014. Ottelu alkaa Wallsportissa klo 14.00.

Joukkueet kohtasivat jo viime vuoden puolella Kuopiossa harjoitusottelussa ja silloin isännät olivat vahvempia 1-0 luvuin. Samainen SiPS / Kings tulee SJK:lle vastaan myös SM-karsinnan sarja-avauksessa myöhemmin tänä talvena, joten pelissä haetaan jo vähän asetelmia tuota ajatellen.

SJK U19 on tänä talvena pelannut jo kaksi harjoitusottelua Kuopion ottelu mukaan laskien, ja pelaa vielä lauantain jälkeen kaksi lisää ennen varsinaisen sarjan alkua. Toistaiseksi SJK on vielä ilman voittoa, kun myös Vaasassa VIFK:n vieraana pelattu ottelu päättyi maalin tappioon. Molemmissa otteluissa SJK on kuitenkin esittänyt hyviä otteita ja hallinnutkin kenttätapahtumia. Maalin edustalle on kaivattu lisää terävyyttä. Mukana on ollut myös paljon uusia junioreita ja ikänsä puolesta ensi kesänä vielä nuorempia ikäluokkia edustavia pelureita.

Lauantaina mukaan saadaan kuitenkin myös SJK U19 joukkueen kokeneempia pelimiehiä ja pelaajia jotka on jo nostettu mukaan SJK edustusjoukkueen rinkiin. Näistä ainakin Paavo Valakari, Joona Lautamaja ja Tuomas Lähdesmäki nähdään mukana. Lähdesmäkihän onnistui jo edustusjoukkueen harjoitusottelussa maalinteossakin.

Loukkaantuneena sivussa on ainakin edustuksen mukana ollut Joona Ala-Hukkala ja todennäköisesti myös Jesse Sarajärvi.

Harjoitusottelu: SJK U19 vs. SiPS / Kings, lauantaina 4.1. klo 14.00 Wallsport Areenalla.

Liput otteluun 5 euroa, SJK kausikorteilla ja SJK huivi kaulassa ilmaiseksi sisään. Ottelun lipputulot käytetään lyhentämättömänä SJK U19 joukkueen tukemiseen.

Tervetuloa katsastamaan SJK:n tulevaisuuden tähtiä Wallsporttiin!

SJK edustuksen mukana treenaava puolustaja Joona Ala-Hukkala loukkasi itseään treenipelissä TPV:tä vastaan.