123 456 7890


SJK kohtaa lauantaina Tampereen Ilveksen kolmatta kertaa tällä kaudella. Peliin lähdetään revanssimielellä, sillä Ilves on onnistunut kaatamaan SJK:n kahdesti aiemmin. Tällä kertaa pelataan kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa SJK:n oikealla kotikentällä, OmaSp Stadionilla ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 16.00.

Erittäin haastavat pelit ollut tällä kaudella Ilvestä vastaan. Me emme ole päässeet Ilveksen muodon sisään, eikä olla päästy siten kunnolla vahingoittamaan heitä. Ilves taas on päässyt iskemään erittäin hyvin vastaiskuilla meitä vastaan. Heidän pelinsä on kehittynyt myös kokonaisvaltaisemmaksi, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari lauantain vastustajaa, joka on pelannut toistaiseksi erinomaisen kauden.

Meidän täytyy vain jatkaa meidän oman pelin kehittämistä ja olla lauantaina vahva molempiin suuntiin, päättää Valakari.

Motivaatiota otteluun uhkuva SJK:n pelaajisto tuntee llveksen vaarallisuuden, mutta voittoa lähdetään jälleen kotikentältä hakemaan.

Meillä on iso voitonnälkä, juuri sen takia, että olemme kaksi kertaa heille hävinneet ja muutenkin siinä on todella tärkeät pisteet taas jaossa, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Matti Klinga.

Meillä on todella hyvä vire tällä hetkellä. Vepsu-pelin tulosta lukuunottamatta, pelit ovat olleet tosi hyviä viime viikkoina. Joukkueen peli on mennyt hyvään suuntaan. Itse olen ollut myös nyt täydessä kunnossa ja päässyt ihan hyvin vireeseen. Olen myös pelannutkin aika paljon, joten hyvä vaihe on menossa, päättää Klinga.

Hyvään vireeseen uskovat myös puolustuspään pelaajat.

Meillä on peli kehittynyt kauden edetessä jatkuvasti. Ja jotenkin tuntuu että uudella kotikentällä olemme todella hyviä molempiin suuntiin, arvioi SJK:n puolustaja Henri Aalto.

Ilves on meille tuttu vastustaja ja tiedämme tarkalleen, mitä he tekevät. He puolustavat hyvin, puolustavat syvältä ja heillä on hyökkäyspäässä hyviä yksilöitä, jotka pystyvät yllätyksellisiin ratkaisuihin ja yllättäviin maaleihin. Meidän pitää olla meidän kenttätasapainon kanssa tosi hyvin hereillä, kun me hyökkäämme, Aalto muistuttaa.

Oman tekemisen kautta lähdetään. Meillä on ollut hyvää pallonhallintapeliä ja nopeatempoista peliä kaikinpuolin, niin sillä me Ilves kaadetaan lauantaina, sanoo Aalto lopuksi.

SJK on tällä hetkellä kuntopuntarin kärkinimi ja kokonaisuutena elokuu on sujunut erinomaisesti. Ilves on vielä SJK:n edellä sarjataulukossa paremman maalieron turvin, mutta voitolla SJK voisi nousta useamman sijan, eikä kolmantena olevaan Rovaniemen Palloseuraankaan ole kuin kolme pistettä eroa. Viime vuonna, kun kautta oli yhtä monta peliä jäljellä, oli SJK:n ero sarjakärjessä olevaan joukkueeseen täsmälleen sama kuin se on nyt. Yhdeksän pistettä. Kaikki muistavat, kuinka SJK pelasi tuolloin komean syksyn ja juhli Suomen mestaruutta kauden viimeisessä ottelussa. Siten kaikki on edelleen avoimena.

SJK – Ilves lauantaina 20.8. klo 16.00 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa!

Jarkko Hurme palaa kokoonpanoon pelikiellon jälkeen.

Ilves toistamiseen Seinäjoelle tällä kaudella

Jarkko Wissin valmentama Tampereen Ilves on ollut yksi kauden yllättäjistä. Varsinkin alkukaudesta joukkue napsi tärkeitä pisteitä ja se on mukana jopa mitalitaistossa tällä hetkellä. Mestaruuskin on täysin saavutettavissa.

SJK ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja Ilves on onnistunut nappaamaan molemmissa kohtaamisissa täydet pisteet. Ensimmäinen ottelu pelattiin Seinäjoella, Jouppilanvuoren postimerkin kokoisella tekonurmella ja jälkimmäinen kohtaaminen oli Tampereen Tammelassa.

Elokuu ei ole ollut Ilvekseltä kuitenkaan yhtä vahva kuin alkukaudesta ja neljästä ottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton ainoastaan viime viikonlopun HIFK-ottelusta.

Viime HIFK-ottelussa saimme ansaitusti henkisesti todella tärkeät pisteet. Emme olleet tätä aiemmissa otteluissa missään nimessä huonosti pelanneet, mutta voittoa emme saaneet muutamaan peliin, kommentoi Ilveksen kapteenistoon kuuluva, entinen SJK:n keskikenttäpelaaja Marco Matrone.

Kovavireinen SJK tulee varmasti olemaan kova haaste. Hienoa on myös päästä kokemaan uusi upea stadion. Itse olen ollut pari viikkoa loukkaantumisen takia otteluista sivussa, mutta todennäköisesti pian jo takaisin tositoimissa, arvioi Matrone.

Matronen lisäksi epävarmoina lauantain otteluun ovat hyökkääjä Mika Lahtinen, entinen SJK-pelaaja Felipe Aspegren, sekä Eero Korte. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyi viime viikolla senegalilainen Yoro Ly. Ly onnistuikin maalinteossa HIFK:ta vastaan. Joukkueen suurin tähtipelaaja tällä kaudella on ollut keskikentän senegalilainen pelintekijä Emile Paul Tendeng. Tendeng on onnistunut maalinteossa viisi kertaa ja syöttöjä on kertynyt seitsemän. Tendeng on kerännyt IS-tähtiä kasaan 18 kappaletta.

Ilvekseltä on tulossa paikalle myös kannattajia ja heidät sijoitetaan Itäpäädyn katsomoon numero 114, missä heillä on omat palvelut. Vieraskannattajille on toimitettu myös oma ennakkolippulinkki, mitä voi tiedustella Ilveksen kannattajilta.

Ilveksen puolustuksessa pelaa myös entinen SJK-kapteeni Pavle Milosavljevic

SJK pääsee kotiotteluun vahvempana

SJK saa tähän otteluun takaisin pelikiellossa olleet Mehmet Hetemajn ja Jarkko Hurmeen. Samalla loukkaantumisen vuoksi muutaman ottelun missannut Timo Tahvanainen on jälleen täydessä iskussa ja käytettävissä.

Teemu Penninkangas sen sijaan joutuu katselemaan ottelun katsomosta käsin, korttitilin täyttymisen vuoksi. Loukkaantuneena on edelleen Johannes Laaksonen, mutta hänkin on pikkuhiljaa takaisin pelikunnossa. Sunnuntaina SJK:n mukaan liittyy myös uusi vahvistus Billy Ions, joka on ensimmäisen kerran käytettävissä ensi viikon HIFK – SJK -ottelussa.

OmaSp Stadionilla pelatuissa Veikkausliigaotteluissa SJK on voittanut neljä kertaa ja hävinnyt vain kertaalleen. Maaliero siellä pelatuissa otteluissa on 13 – 7. Pelit OmaSp Stadionilla ovat myös olleet maalirikkaita, sillä keskimäärin peleissä on tehty neljä maalia / ottelu. Myös yleisö viihtyy stadionilla, sillä viiden pelin jälkeen katsojakeskiarvo on noin 3800 katsojaa / ottelu.

Yleisö on viihtynyt OmaSp Stadionin otteluissa hyvin.

Ottelun liput ja järjestelyt

Lipunmyynti ennakkoon SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.

Ennakkolippujen hinnat:

Pääkatsomo:
Aikuinen 20 �
Lasten lippu (4-16 -vuotiaat) 10 �

Eteläkatsomo:
Aikuinen 15 �
Alennusryhmä 12 �

Itäpääty & Kannattajapääty 10 �

Alle 4-vuotiaat syliin ilmaiseksi.

Pelipäivänä lippuja myydään myös Tapahtumatorin laidassa olevasta infopisteestä. Infopisteestä ostetut liput ovat 5 � kalliimpia.

Kaikki katsomot ovat katettuja ja paikat ovat numeroituja pääsylippujen mukaan kaikkialla muualla, paitsi Kannattajapäädyssä. Kannattajapäädyn keskiosa on seisomakatsomoa. Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua sille varatuilla alueilla. Huomioithan myös kielletyt esineet, kuten sateenvarjot, pullot, purkit, ilotulitteet ja muut vaaralliset esineet. Porteilla tehdään myös turvatarkastukset. Vieraskannattajat sijoitetaan Itäpäädyn katsomoon numero 114, missä heillä on omat palvelut. Vieraskannattajille on toimitettu myös oma ennakkolippulinkki, mitä voi tiedustella Ilveksen kannattajilta.

Ennen ottelua pelataan OmaSp Stadionilla esiotteluna ystävyysottelu SJK Akatemian ja indonesialaisen hyväntekeväisyysjärjestö Uni Papua Football Communityn välillä. Tuohon otteluun on SJK:n kausikorteilla ja Ilves-pelin lipuilla vapaa pääsy. Esiottelu alkaa klo 12.50 ja ottelun jälkeen stadion tyhjennetään. Portit ja palvelut aukeavat normaalisti taas klo 14.30.

OmaSp Stadionin tapahtumatorilla on ennen ottelua otteluisäntänä toimivan LAKEA:n, nuorille suunnattua tapahtumaa. Tervetuloa tapahtumatorille. Toisena otteluisäntänä toimii on Eepeen S-ryhmä.

Lauantain ottelu näkyy tuttuun tapaan ISTV:n ja Ruutu+:n palveluissa. Lähetys alkaa noin 10 min ennen ottelun avauspotkua, eli klo 15.50.