123 456 7890

SJK kohtaa Liigacupin finaalissa FC Lahden. Finaali pelataan Seinäjoella, Wallsport Areenalla lauantaina 19.3. ja se alkaa klo 16.00. Ovet ja Walllsportin palvelut aukeavat klo 14.30.

Kyseessä on SJK:n historian toinen kerta, kun se on Liigacupin finaalissa ja edellisellä kerralla vuonna 2014 SJK myös voitti kyseisen kilpailun ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kerran. Myös silloin ottelu pelattiin Seinäjoella ja finaalissa kaatui Pohjanmaan paikallisvastustaja VPS.

Tämän vuoden finaaliin SJK pääsi voittamalla Pohjoislohkon suvereenisti kolmellatoista pisteella ja FC Lahti puolestaan voitti Etelälohkon yhdeksällä pisteellä.

SJK palasi torstaina takaisin Suomeen puolentoista viikon mittaiselta Espanjan leiriltä. Joukkue pääsi viettämään leirillä paljon aikaa yhdessä ja harjoittelemaan loistavissa olosuhteissa. Muutenkin terveystilanne on ryhmässä hyvä ja joukkue odottaa innolla lauantain ottelua.

Talvikausi huipentuu Liigacupin finaaliin. FC Lahti on ollut meille aina paha vastustaja, joten siitä tulee taatusti mielenkiintoinen ottelu, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Vaikka SJK onkin voittanut Liigacupin aiemmin, on joukossa monia joille mahdollisuus on lauantaina ensimmäinen. Yksi sellainen on hyökkääjä Roope Riski.

Todella innoissani lähden jahtaamaan oman urani ensimmäistä Liigacup voittoa. Hieno myös aistia miten koko meidän jengi haluu voittaa tämän. Olen muutenkin sitä mieltä, että Liigacup ei ole mikään “höntsäturnaus”, vaan mulle ne on aina ollut tosipelejä. Ja on hieno olla osa joukkuetta joka ajattelee samalla tavalla, Riski kommentoi.

Ja kun finaali pelataan kotona, on se aina hieno ja erityinen juttu. Toivottavasti myös yleisö löytää sinne meitä kannustamaan, haastaa Riski lopuksi.

Liigacupin finaalista aloitetaan samalla Veikkausliigan ja SPR:n yhteinen Rasisminvastainen viikko ja myös SJK osallistuu tähän. Samalla SJK haastaa finaalikumppani FC Lahden ja muut Veikkausliigaseurat mukaan rasisminvastaiseen työhön. SJK kuvasi Espanjan leirillä videon, joka on katsottavissa tästä.

Vaikka ottelu pelataan Seinäjoella, toimii tapahtuman järjestäjänä Veikkausliiga ja siten kausikortit eivät käy otteluun. Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmastersin nettisivuilla ja kannattaa hommata lippu ennakkoon, sillä Wallsportin kapasiteetti on rajallinen.

Liigacupin finaalin näkee myös suorana netissä, sillä IS Extra ja Ruutu+ palvelut näyttävät sen suorana maksullisessa palvelussa. Voit tutustua palveluun tästä linkistä.

Tervetuloa lauantaina kannustamaan SJK voittoon!

SJK palasi torstaina Espanjanleiriltä.