123 456 7890

SJK järjestää kaikille avoimen fanitapaamisen lauantaina 17.12. klo 10:00 – 12:00 Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storen ja Wenla Café & Bistron luona. Paikalle tulee SJK:n pelaajat ja valmentajat, joten tule moikkaamaan, ottamaan selfieitä, nimmareita sekä juttelemaan pelaajien kanssa. Samalla SJK Storesta voi ostaa kausikortit sekä fanituotteet kaudelle 2023. Paikalle on matkalla myös joulupukki!

SJK tapaa loppuviikon aikana jälleen muutenkin aktiivisesti sidosryhmiään, kun lauantaina fanitapaamisen lisäksi, erillisissä kutsutilaisuuksissa kohdataan seuran kannattajaryhmä ja yhteistyökumppaneita. Kannattajaryhmä Klopit tapaavat keskustelutilaisuudessa seuran urheilujohtoa torstai-iltana ja yhteistyökumppaneille on järjestetty kumppaniaamiainen perjantaiaamulle.

Kausikortit kaudelle 2023 on jo myynnissä kaikissa Ticketmasterin kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksen alakerrassa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. SJK Storen vierestä löytyy Wenla Café & Bistro. Kauden 2022 kausikorttilaisille tulee sähköpostia suoraan Ticketmasterilta, jonka ohjeilla voi uusia oman tutun kausikorttipaikan kaudelle 2023. Paikat ovat varattuna tammikuun 6. päivään asti, jonka jälkeen istumapaikka menee yleiseen myyntiin. Lisätietoa kausikorttien hinnoista, eduista ja muusta, löytyy SJK:n nettisivujen Liput- ja Kausikortit -osiosta.

SJK pelaa ensimmäiset ottelut tammikuussa ja tammikuussa alkaa myös Liigacup. Lohkojako Liigacupiin tuli tiistaina ja voit lukea tuosta lisää SJK:n nettisivuilta. Otteluohjelma tulee sekin vielä joulukuun aikana ja SJK saa siihen kolme kotiottelua ja kaksi vierasottelua.

SJK on perinteisesti järjestänyt fanitapaamisen aina joulukuussa. Kuvassa fanitapaaminen talvelta 2021.