123 456 7890

SJK ja Kerho 07 Akatemia vaihtavat päittäin ensi lauantain harjoitusvastustajiaan. SJK matkustaa Akatemian sijasta Tampereelle ja kohtaa siellä TPV:n Pirkkahallissa. Akatemia puolestaan tekee lähempää tuttavuutta uuden yhteistyökumppanin FC Jazzin kanssa Wallsport Areenalla.

Muutokseen päädyttiin, koska FC Jazzilla on useita poissaoloja joukkueessa ja nyt alkaneen kumppanuuden myötä on hyvä paikka nähdä pelaajia molempien joukkueiden mukana.
SJK edustukselle taas tekee hyvää opetella pelaamaan otteluita myös vieraskentällä jo tässä vaiheessa treenikautta. Asiasta on sovittu yhdessä TPV:n ja FC Jazzin kanssa.

Pelit on ne minkä vuoksi treenataan. Olemme harjoitelleet seitsemän viikkoa jo yhdessä ja on hienoa saada peliputkikin viimein auki. Jazz tulee varmasti nuorella joukkueella Seinäjoelle ja se sopii meille loistavasti, sillä mekin olemme nuori ryhmä. On mielenkiintoista katsoa missä mennään, kertoo Kerho 07 Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen

Peltonen muistuttaa että helppoa iltapäivää ei ole luvassa, vaikka Jazzilta poissaoloja onkin.

Kova peli tästä meille tulee, sillä Jazz on kuitenkin Ykkösen joukkue ja heillä on kokeneita ammattipelaajia. Pääsemme samalla juttelemaan Jazzin valmentaja Allenin kanssa tulevaisuuden yhteistyöstä, mitä pelaajia hän tarvitsee joukkueeseensa ja me taas vastaavasti näemme heidän nuoria pelaajiaan. Pääsemme tapaamaan nyt puolin ja toisin tämän pelin yhteydessä

Lauantaina 24. tammikuuta:
Klo 14.15 Kerho 07 Akatemia vs. FC Jazz Wallsport Areenalla.
Klo 16.15 TPV – SJK Tampereen Pirkkahallissa

Wallsportille on vapaa sisäänpääsy ja kahvio palvelee normaalisti. Tervetuloa katsastamaan miltä kumppaneiden pelaajistot näyttävät.

Viime viikonloppuna Seinäjoella nähtiin SJK:n ja Ilveksen vauhdikas kamppailu.

Lauantain vastustajat FC Jazz ja TPV

Lauantain vastuksista FC Jazz pelaa Ykkösessä ja heidän päävalmentajanaan toimii kokenut John Allen. Heillä on mukana ainakin kolme testipelaajaa, Lyam Friday, Alex Arize ja TPS:ssä viime kaudella liigaa puolustajana pelannut Ville-Valtteri Starck. Pelaajasopimuksia Jazzilla on kasassa vasta 12.

Joukkue kohtasi viime viikolla harjoitusottelussa Å;IFK:n ja tuo ottelu päättyi turkulaisten 4-3 voittoon. Päävalmentaja Allen ei kuitenkaan tappiosta hätkähtänyt, vaan tuo joukkueensa motivoituneempana Seinäjoelle.

Ihan lupaavaa peliä ensimmäiseksi peliksi. Sain paljon tietoja pelaajista, A-nuoria ja testipelaajia oli yhteensä 6-7. Teimme kolme maalia ja maalimäärä olisi voinut olla tuplasti enemmän. Mutta liian helposti annoimme paikoitellen pallon vastustajalle. Lisäksi oman pään maalin tulivat kieltämättä hieman liian helposti. Mutta jatkamme ensi viikolla näiden asioiden harjoittelua, päätti Allen FC Jazzin nettisivuilla Å;IFK pelin jälkeen.

TPV puolestaan pelaa Kakkosessa ja kuuluu Kakkosen vahvimpiin ryhmiin. Toissa kaudella se sijoittui lohkossaan toiseksi, juuri Ykköseen nousseen FC jazzin taakse.

Kaudella 2014 TPV oli pitkään lohkon kärkisijoilla, mutta loppukaudesta tuli pannukakku ja sijoitus länsilohkossa oli lopulta vasta neljäs. Seuran tavoitteena on mennä kuitenkin eteenpäin joka kaudella ja pelata viimeistään 2017 Ykkösessä.

TPV:llä onkin kasassa 25 pelaajasopimusta jo tässä vaiheessa ja pelaajalista sen verran nimekäs, että sarjaporras saattaa vaihtua korkeammalle jo alkavan kauden päätteeksi. Maalissa pelaa aikoinaan Ilveksessäkin palloja torjunut Mikko Kruuti, hyökkäystehoista vastaa Suomen nuorten maajoukkueen Mauro Severino, jonka veli Marcio pelaa niin ikään maajoukkueessa ja TPV:n keskikentällä. Keskikentän kapellimestarina puolestaan häärii Sergei Korsunov. Valmentajina toimii kaksikko Jari Pylkkönen ja Kari Sainio.

TPV pelasi viime kaudella Kerho 07:n kanssa samassa Kakkosen lohkossa ja voitti molemammt kotiottelu ja hävisi Seinäjoella. Yhteistulos näistä kolmesta kohtaamisesta menee luvuin 6-4 tamperelaisille.

Kerho 07 kaatoi TPV:n komeasti 4-1 luvuin viime kesänä Keskuskentällä.

SJK jakaa pelaajia kahteen ryhmään

Osa SJK edustuksen pelaajista olisi joka tapauksessa lähtenyt Tampereelle Akatemian mukana ja siten pelaajia jaetaan kahteen joukkueesen samalla tavoin nytkin. Valmennusjohto pääsee näin yhden päivän aikana näkemään kaikki käytettävissä olevat pelaajat.

SJK:n riveistä on sivussa edelleen Mehmet Hetemaj ja Johannes Laaksonen. Laaksonen on Suomen maajoukkueen mukana Arabiemiraateissa ja Hetemaj lomailee vielä Italiassa, pelattuaan lähes puolitoistavuotta putkeen ilman taukoa. Muita pelaajia ei ole sivussa ja mukana on sopimuksettomia omia junioreita sekä testipelaajia.

Kerho 07 Akatemia saa mukaan vahvistuksia edustusjoukkueesta ja muuten ryhmä on pääosin omista junioreista kasattu. Maalivahti Paavo Valakari ei todennäköisesti vielä saa osallistua pelihommiin loukkaantumisen jäljiltä, vaikka treenikuntoon onkin jo päässyt.

Lauantaina Kerho 07 Akatemia vs. FC Jazz Wallsport Areenalla klo 14.15 ja TPV – SJK Tampereen Pirkkahallissa klo 16.15. Wallsportille ovat kaikki vapaasti tervetulleita ilman sisäänpääsymaksua.

SJK:n nuoret pelaajat katsovat kun Marco Matrone kamppalee Ilveksen pelaajien puristuksessa